2777
2789

وقتی اومدن خاستگاری من قول خرید خونه دادن

حالا ۹ سال گذشته و ما مستاجریم

تا حرف خونه میزنم میگه به تو چه ربطی داره خونه؟

خونه اصلا به زن مربوط نیست.

یه سقفی هست نشستی دیگه. حالا چه اجاره باشه چه مالک باشی

راست میگه...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غرض ورزی چیه؟ رسما گولت زدن الآنم پررو بازی درمیاره

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

ببین گول وعده وعیدای خواستگاری رو نخور.

حرف باد هواست.

چیزایی که براتون مهمه رو حتما مکتوب کنین چون خرشون که از پل بگذره شروع میکنن به بازی در آوردن.

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124

یعنی چی به زن چه ربطی داره؟ 

زندگی زناشویی یعنی دو نفر با هم شریک هستن

چقدر ذهنش توی چند قرن پیش جا مونده انگار ببخشید خودش رو هیچ جا آدم حساب نکردن

حالا مادرشوهر من همه چیز زندگی به نام خودشه کارت حقوق و ... هم به نام خودشه پدرشوهرم ازش اجازه میگیره یه چیزی بخره اونوقت داشت سکته میکرد شوهرم خونه رو به اسم من زده بود خونه ای که نصف بیشترشو بابام پول داد خریدیم 😐

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

حرفش جالب نیست،بهرحال حرفی زده شده و درستش این بود که روی حرفشون بمونن،دبه کردن و طلبکارانه نباید حرف بزنن

مگه میشه برای خانم خونه فرقی بین خونه مالکی و مستأجری نباشه 

ولی نهایتا میگه بی خانمان نیستی که نگران باشی

ببین گول وعده وعیدای خواستگاری رو نخور.حرف باد هواست.چیزایی که براتون مهمه رو حتما مکتوب کنین چون خر ...

دقیقا خواهرشوهرم میگفت  ما چندماه دیگه واسه داداشم ماشین میگیره اون چندماه بعدش شد ۳ سال بازم ماشین نخرید البته خواهرشوهرم مثل مادرشوهر اسی پررو نیست فقط میخواد توجیح بکنه منم هعی بهش تیکه مینداختم ما اینجوری نیستیم به کسی وعده و وعید الکی بده 

متاهل❤️آبجی ها داداشیای سایت لطفا درخواست دوستی ندین حتی شما دوست عزیز🖐🏻