2777
2789
عنوان

عکسم 📷

278 بازدید | 32 پست

آقا الکی گفتم بیاید شرمنده😬😅

من یه مشکلی دارم وقتی نفس میکشم دماغم خشک میشه یا یکم میسوزه نمیتونم از دماغ نفس بکشم مجبور میشم دماغمو بگیرم با دهنم نفس بکشم😐یا کلا سردرد میگیرم موقع نفس کشیدن با دماغ کل سر و چشمام و پیشونیم و بالای سرم کلا درد میکنه کسی هست مثل من باشه؟دلیلش چیه؟🤕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عفونت سینوس 

سینوزیت 

به دکتر حلق و بینی مراجعه کن یه سیتی بده ببین چیه دقیق 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

سینوزیت؟

دُوری هستم با حافظه ۳ ثانیه‌ای🐟چون روی تعداد پستام وسواس دارم، بعد از ۳ دقیقه پاکشون میکنم🙂‍↔️متوجه شدم شناساییم کردی😉کاش نجاتم بدی🥺کاش میشد همه پستا و تاپیکامو حذف کنم که اینجا هیچ اثری ازم نباشه😫نشان تو گه از زمین، گاهی ز آسمان جویم، رهی اگر پویم، ره تو می‌پویم، بگو کجایی؟🫠با یاد توام هرجا هرجا، ترکت نکنم❤️لطفا درخواست دوستی ندید، چه خانوم چه آقا؛ درخواستارو قبول میکنم اما بد برخورد میکنم😊ازت متنفرم مامان🙂مذهبی نیستم و دلمم پاک نیست، قضیه قرآن فرق داره🙂شاید تو دنیای دیگه آزاد بشم۱۴۰۴/۸/۱۰🙂تاپیکای لبخندمو(🙂) لایک نکنید لطفا

پوله دکتر نداری؟

من روغن سیاهدانه استفاده میکنم

بخور اکالیپتوس هم خوبه

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.