2777
2789
از بچگی با خونه خالم همسایه بودیم منو پسرخالم جفتمون توی یه روز به دنیا اومدیم مثل خواهر و برادر دوقلو هستیم ۲۱ ساله شب و روز پیش همیم فقط حس خواهر و برادری داریم همه هم میدونن اینارو گفتم بدونین چطور هستیم 

هستین ماجرا چند شب پیش رو بگم؟

کاربر قدیمی هستم💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

گفتی لایک کن اسی.    

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

چند شب پیش نامزدم اومد خونمون خب خالم اینا اونجا بودن نامزدم پیش مردا نشسته بود پسرخالم پیش ما بود داشت راجب یه مسئله صحبت می‌کرد بعدش بهم گفت رابط فلش خودم گم شده مال خودتو بهم میدی بعد که خریدم بهت میدمش 

منم رفتم اتاقم بیارمش دنبالم اومد توی اتاق بهش دادمش گفتم بزارش پیش خودت اونم رفتنی گفت هنوز بزرگ نشدی پر اتاقت خرسه؟ خندید و رفت

کاربر قدیمی هستم💕

ها بُگو گل🫠🫠

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

خو شوهرت از کجا باید درک کنه اینقدر صمیمی هستین

فقط تو و پسر خالت میدونین و درک میکنین عمیق 

بنظرم حق داشت یکم ناراحت بشه

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀