2777
2789
عنوان

اولین دعوای منو شوهرم بخاطر پسرخالم بود هنوز واسم عجیبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 41 پست

چرا باقیش و نمیگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند شب پیش نامزدم اومد خونمون خب خالم اینا اونجا بودن نامزدم پیش مردا نشسته بود پسرخالم پیش ما بود د ...

خلاصه نانزدم با اخم هی میومد بین زنا و میرفت 

اخرشم رفتم آشپزخونه ظرفارو بشورم پسر خالم نشسته بود داشت کیک می‌خورد یه عالمه ریخته کوبیدم سرش با شوخی مگه خدمه شخصی امپراطورم پاشو جمع کن دختر خالم گفت این عادتش دوتایی سربه سرش گذاشتیم اومدم پذیرایی دیدم نامزدم از بقیه خداحافظی کرده و رفته خیلی بی سر و صدا

کاربر قدیمی هستم💕
خلاصه نانزدم با اخم هی میومد بین زنا و میرفت اخرشم رفتم آشپزخونه ظرفارو بشورم پسر خالم نشسته بود داش ...

منم گفتم شاید کار داشته فرداش پیام داد چرا بهم زنگ نزدی؟ منم گفتم شاید کار داشتی شروع کرد به گله کردن گه عاره من درست از اون موقع که فلانی یعنی پسرخالم واست تولد گرفت ازش بدم میاد و حساس شدم همه برنامه هام به هم ریخت تو یه عکس خودم و خودت رو استوری کردی ده تا عکس با فلانی پست کردی منم ماتم برد 

کاربر قدیمی هستم💕
منم گفتم شاید کار داشته فرداش پیام داد چرا بهم زنگ نزدی؟ منم گفتم شاید کار داشتی شروع کرد به گله کرد ...

من بابت این موضوع ناراحتم به نظرتون نامزدم حق داره؟ من احساس میکنم شاید از اون مردای پارانوئید باشه بالاخره نامزدی دوره شناخته من باید یه فکری بکنم

کاربر قدیمی هستم💕
منم گفتم شاید کار داشته فرداش پیام داد چرا بهم زنگ نزدی؟ منم گفتم شاید کار داشتی شروع کرد به گله کرد ...

یعنی دیدی بیخبر و بی خداحافظی رفته یه زنگ نزدی یا پیام ندادی؟ دستت دردنکنه واقعاً🫤🫤

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
یعنی دیدی بیخبر و بی خداحافظی رفته یه زنگ نزدی یا پیام ندادی؟ دستت دردنکنه واقعاً🫤🫤

منم ناراحت شدم بدون اینکه به من بگه رفته 

گفتم شاید دلیلی داشته بی سر و صدا رفته پیگیر نشدم

کاربر قدیمی هستم💕
واقعا با پسرخالت ۱۰ تا عکس استوری‌کردی؟

نه ۱۰ عکس نه 

منو‌ پسرخالم هرسال باهم تولد میگیرم از بچگی عکس می‌گرفتیم یه عکس مال تولد دوسالگی مون رو گذاشتم کنارش تولد ۲۱ سالگی

کاربر قدیمی هستم💕
منم ناراحت شدم بدون اینکه به من بگه رفته گفتم شاید دلیلی داشته بی سر و صدا رفته پیگیر نشدم

خب خدایی باید زنگ میزدی پیگیری میکردی، قطعا متوجه شدی از چیزی ناراحته.... اصلا اینجوری هم فکرنکردی نگران نشدی چرا رفته؟

بنطرم شما مقصری

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه ۱۰ عکس نه منو‌ پسرخالم هرسال باهم تولد میگیرم از بچگی عکس می‌گرفتیم یه عکس مال تولد دوسالگی مون ر ...

ببین عزیزم هرچقدم با پسرخالت صمیمی باشین بایدکمی رعایت کنی پیش شوهرت مخصوصا الان که تازه نامزد کردی رون حساسه و..مطمئن باش پسرخالتم زن بگیره شوخی هاش کم تر میشه باهات،راحتیش‌کم تر میشه

و اینکه وقتی از خونتون رفت باید زنگ میزدی حتما

❤Che khobe ke daramet
نه ۱۰ عکس نه منو‌ پسرخالم هرسال باهم تولد میگیرم از بچگی عکس می‌گرفتیم یه عکس مال تولد دوسالگی مون ر ...

همین یکی هم باشه حق داره مردا بدشون میاد برازنشون مهم نباشن،یااگه یکی دیگه اندازه شوهرت برات مهم باشه یاحتی کمتر بازم بدشون میاد

۷۵.۹۲۸۰