از بچگی با خونه خالم همسایه بودیم منو پسرخالم جفتمون توی یه روز به دنیا اومدیم مثل خواهر و برادر دوقلو هستیم ۲۱ ساله شب و روز پیش همیم فقط حس خواهر و برادری داریم همه هم میدونن اینارو گفتم بدونین چطور هستیم
ببین عزیزم هرچقدم با پسرخالت صمیمی باشین بایدکمی رعایت کنی پیش شوهرت مخصوصا الان که تازه نامزد کردی ...
اون یه سالی میشه ازدواج کرده تازه همسرش مارو به شوخی به دعوا میندازه اون شب نیومده بود حساس نیست چون از ارتباطمون خبر داره ما به همدیگع آجی و داداش میگیم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برعکس بقیه من حتی یک درصد هم حق رو به نامزدت نمیدم
اون پسر مردمه که تازه شناختی مگه میشه به اندازه خانوادت دوس داشته باشی؟ دوما ناراحت شده یانی چی مثل بچه ی دو ساله بلند شده بدون خبر رفته؟ ادم زبون داره حرف میزنه مشکل رو میگه نه که بلند شه بره
سوما من اصلا دلیل ناراحتیشو نمیفهمم، تو اگه اون با خواهرش توی جمع شوخی کنه یا صمیمی باشه باید بلند شی بی خبر بیای خونتون؟
لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
برعکس بقیه من حتی یک درصد هم حق رو به نامزدت نمیدماون پسر مردمه که تازه شناختی مگه میشه به اندازه خا ...
خیلی خوشحالم یکی منو درک کرد منم همینو میگم من نمیتونم بخاطر نامزدی که ۵ ماهه نانزد کردیم قید برادر ۲۱ سالم رو بزنم اصلا بقیه میگن این هول شوهر بود؟ خوشم نمیاد مثل این تازه عروس بهم بگن بخاطر شوهرش با همه قطع رابطه کرد!
ابدا هم بهم نگفت من میرم اینقدر که مامانش لوسش کرده
خیلی خوشحالم یکی منو درک کرد منم همینو میگم من نمیتونم بخاطر نامزدی که ۵ ماهه نانزد کردیم قید برادر ...
من شخصا تمایلی به زندگی با چنین مرد خودشیفته و ناپخته ای ندارم
لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀