2777
2789
عنوان

اولین دعوای منو شوهرم بخاطر پسرخالم بود هنوز واسم عجیبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 41 پست
ببین عزیزم هرچقدم با پسرخالت صمیمی باشین بایدکمی رعایت کنی پیش شوهرت مخصوصا الان که تازه نامزد کردی ...

اون یه سالی میشه ازدواج کرده تازه همسرش مارو به شوخی به دعوا میندازه اون شب نیومده بود حساس نیست چون از ارتباطمون خبر داره ما به همدیگع آجی و داداش میگیم 

خب اون شوخی می‌کرد جلو همسرم نمیشد که بزنم توی دهنش

کاربر قدیمی هستم💕
اون یه سالی میشه ازدواج کرده تازه همسرش مارو به شوخی به دعوا میندازه اون شب نیومده بود حساس نیست چون ...

به نظرم با همسرت راه بیا اوایل نامزدی همه حساس میشن رو زن شون 

و به نظرم بیشتر از این موضوع زنگ‌نزدنت کار بدی بود

❤Che khobe ke daramet

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین یکی هم باشه حق داره مردا بدشون میاد برازنشون مهم نباشن،یااگه یکی دیگه اندازه شوهرت برات مهم باش ...

من همسرمو دوست دارم ولی نمیشه که فقط اونو دوست داشته باشم از بقیه متنفر شم 

آقا میگه اول منو بغل کن بعد باباتو

کاربر قدیمی هستم💕
به نظرم با همسرت راه بیا اوایل نامزدی همه حساس میشن رو زن شون و به نظرم بیشتر از این موضوع زنگ‌نزدنت ...

نمیدونم چرا ولی واسم مهم نبود ذهنم درگیر نشد تا خودش گفت گله کرد

کاربر قدیمی هستم💕
من همسرمو دوست دارم ولی نمیشه که فقط اونو دوست داشته باشم از بقیه متنفر شم آقا میگه اول منو بغل کن ب ...

ذات مردهمینه،دوست داره نقش اول باشه، بعدم من کی گفتم متنفرشوازبقیه

۷۵.۹۲۸۰

برعکس بقیه من حتی یک درصد هم حق رو به نامزدت نمیدم

اون پسر مردمه که تازه شناختی مگه میشه به اندازه خانوادت دوس داشته باشی؟ دوما ناراحت شده یانی چی مثل بچه ی دو ساله بلند شده بدون خبر رفته؟ ادم زبون داره حرف میزنه مشکل رو میگه نه که بلند شه بره

سوما من اصلا دلیل ناراحتیشو نمیفهمم، تو اگه اون با خواهرش توی جمع شوخی کنه یا صمیمی باشه باید بلند شی بی خبر بیای خونتون؟ 

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
برعکس بقیه من حتی یک درصد هم حق رو به نامزدت نمیدماون پسر مردمه که تازه شناختی مگه میشه به اندازه خا ...

خیلی خوشحالم یکی منو درک کرد منم همینو میگم من نمیتونم بخاطر نامزدی که ۵ ماهه نانزد کردیم قید برادر ۲۱ سالم رو بزنم اصلا بقیه میگن این هول شوهر بود؟ خوشم نمیاد مثل این تازه عروس بهم بگن بخاطر شوهرش با همه قطع رابطه کرد!

ابدا هم بهم نگفت من میرم اینقدر که مامانش لوسش کرده

کاربر قدیمی هستم💕
خیلی خوشحالم یکی منو درک کرد منم همینو میگم من نمیتونم بخاطر نامزدی که ۵ ماهه نانزد کردیم قید برادر ...

من شخصا تمایلی به زندگی با چنین مرد خودشیفته و ناپخته ای ندارم

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

کافیه برای درکش خودتو بزاری جاش 

با دختر خالش میرفت تو اتاق 

مرتب تز دختر خالش عکس میزاشت

با دختر خالش خیلی شوخی میکرد 

میدونم حق داری، ولی اون غریبس، مشخص حساس میشه 

توهم حساس میشی اگ جاش بودی

فردا پس فردا زن پسر خالتم حساس میشه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀