2777
2789
عنوان

اگه نیاز جنسی راسرکوب کنیم دربارداری ازبین میره کلا

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 65 پست
بله از تاپیکام مشخصهدر مورد روابطی که اطلاع ندارین از عواقبش توصیه نکنین اگرم خودتون همچین روابطی دا ...

کاری با تاپیکات ندارم 

ولی برو عنوان تاپیکو بخون بعد بیا کامنت بذار 

وقتی یه سری چیزا رو رعایت کنی از خطرش کم میشه 

اینم در نظر بگیر ک این خانوم بارداره میلش بالاست تو که مدرک پزشکی داری خیلی حالیت میشه کمکش کن بهش راه حل بده چکار کنه؟؟؟ نمیتونه خود ارضایی کنه 

نمیدونم حالا شما امتحانش کردی آسیب دیدی من حرفتو قبول میکنم 

بله از تاپیکام مشخصهدر مورد روابطی که اطلاع ندارین از عواقبش توصیه نکنین اگرم خودتون همچین روابطی دا ...

ماشین روندنم خطرناکه ولی ایمنیو رعایت کنی اتفاقی نکی افته خواهر من  

ایشونم شرایطش خاصه که این پیشنهاد دادم ولی خب چاره ای نداره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشین روندنم خطرناکه ولی ایمنیو رعایت کنی اتفاقی نکی افته خواهر من ایشونم شرایطش خاصه که این پیشنها ...

یه خانم تاپیک زده بودن بر اثر همین روابط غلط 

بدنشون بو میداد همیشه 

و همون همسر که وادارشون کرده بودن تقاضا طلاق داده بودن 

عواقب این نوع روابط خیلی زیاده و مضر برای سلامتی 

راه حل درست اینه ایشون و همسرشون با هم صحبت کنن 

و مشکلات و حل کنن 

نمیخواین تو راه درست باشین هیچوقت نه؟ 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

چون فکر میکنی گناهه که احساس پشیمونی داریاینطور فکر نکنی حس پشیمونی بوجود نمیاد

شما انجام می دی ؟

حس گناه نه حس عذاب وجدان داره که داری اون کار رو خودت با خودت می کنی ،حس متجاوز انگار که به خودتم نمی شه اعتماد کرد 

من همانم که دل از دنیا بریده غصه ها من را به پایانم کشانده
عذاب وجدان داری چون فکر میکنی گناه انجام دادیتو اسلام بخاطر این حرام کردن که جوانها با خودارضایی نیا ...

اگر همسر دخیل باشه گناه نیست اگر با استفاده از وسیله ای توسط همسر انجام بشه هم گناهه فقط باید همسر خودش باشه 

نه اصلا و ابدا همچین حسی ندارم

نمی دونم ،برای هر کس متفاوت شاید والا من ۲ هزار تومن از کیف مامانم پول بر می داشتم ۴۰ شبانه روز خواب به چشم نمی رفت 🤣🤣

خب علت؟

ای بابا ،بابا جان مشخصه چون تاکیید روی داشتن همسرم دیگه، اینجوری مرد برای خودش ،زن برای خودش ،نسل انسان هم کلا از بین می ره 

نمی دونم ،برای هر کس متفاوت شاید والا من ۲ هزار تومن از کیف مامانم پول بر می داشتم ۴۰ شبانه روز خواب ...

من با عقلم کار میکنم

شرایط ازدواج ندارم جای اینکه صیغه و یا دوست دختر کسی بشم خودم نیازمو رفع میکنم علتی هم نمیبینم که گناه باشه

دزدی نمیکنم چون کار غلطیه ولی غلط بودنی تو این کار نمیبینم

ای بابا ،بابا جان مشخصه چون تاکیید روی داشتن همسرم دیگه، اینجوری مرد برای خودش ،زن برای خودش ،نسل ان ...

الان این خانم بارداره نسل رو داره ادامه میده شوهرش هم پسش میزنه پس چرا باید،گناه باشه؟

شما راه غیر گناه جلوی پای ایشون بزار

مگه تو بارداری می شه رابطه داشت؟

چرا نمیشه گلم فقط به بعضیا دکتر منع میده

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
الان این خانم بارداره نسل رو داره ادامه میده شوهرش هم پسش میزنه پس چرا باید،گناه باشه؟شما راه غیر گن ...

به قول یکی از دوستان از محیطش دوری کن ، آدم وقتی تو محیط قرار می گیره نیاز پیدا می کنه ، خوراکی های خنک بخوره تا از فکرش بیرون بره 

پاکدامنی کنه خدا بی جواب نمی زاره