2777
2789
عنوان

اگه نیاز جنسی راسرکوب کنیم دربارداری ازبین میره کلا

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 65 پست
میخوام اینو بگم که خود ارضایی بد نیست

گناه کبیره است عزیزم 

در آخرالزمان گناه رو خوب جلوه می دهند ،تو این کار رو نکن

من همانم که دل از دنیا بریده غصه ها من را به پایانم کشانده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو بگو چیکار کنم؟و علت گناه کبیره بودنش چیه؟ چه ضرر و آسیبی داره که گناه کبیره شده؟

عزیزم یا ازدواج کن یا اگر شرایطش رو نداری از محیط این کار دوری کن گرمی زیاد نخور و بهشم فکر نکن توی سوره مریم هم اومده پاکدامنی کن تا خدا خودش چیزی که مستحقش هستی رو بهت بده و اینکه چرا گناه کبیره هست رو هم قبل تد توی تاپیک گفتم

عزیزم یا ازدواج کن یا اگر شرایطش رو نداری از محیط این کار دوری کن گرمی زیاد نخور و بهشم فکر نکن توی ...

شرایطش رو ندارم شاید اصلا موقعیتش تا آخر عمر برام پیش نیومد

بهتر از صیغه و رابطه نامشروعه

ضرر و آسیبی به هیچ بنی بشری نمیزنی

قتل و دزدی نیست که گناه کبیره باشه

من با عقل خودم میسنجم و دلیلی منطقی نمیبینم که گناه اونم کبیره باشه

شما در معرض غذا قرار نگیر عکسشو نبین سرتو گرم کن دیگه گشنت نمیشه؟

شرایطش رو ندارم شاید اصلا موقعیتش تا آخر عمر برام پیش نیومدبهتر از صیغه و رابطه نامشروعهضرر و آسیبی ...

شما جلو گوش و چشمت رو گرفتی اول دستت رو از روی روی اونا بردار بعد بیا منطقی حرف بزنیم

شما جلو گوش و چشمت رو گرفتی اول دستت رو از روی روی اونا بردار بعد بیا منطقی حرف بزنیم

شما حرف منطقی نمیزنی چطور توقع داری بپذیرم؟

شما آدم بی نظر میخوای که خودت هر چی میخوای بگی اون بپذیره و  از خودش عقل و تفکر نداشته باشه

هر کی نظرات شما رو نپذیره گوش و چشمش بسته س