2777
2789
عنوان

اگه نیاز جنسی راسرکوب کنیم دربارداری ازبین میره کلا

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 65 پست
انال ک برامرد لذت نداره برا خانم نه مشکل کنم ک گرمم اون سال ب سال نمیادسمتم

با خوبه خداروشکر شوهر تو سرده و تو گرمی ولی باز حامله شدی 

من که هم خودم گرم هم شوهرم حامله نشدم

تو الان بارداری برام دعا بکن،

خدا لذت حاجت روایی رو چندین برابر به خودت برگردونه

من همانم که دل از دنیا بریده غصه ها من را به پایانم کشانده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خوبه خداروشکر شوهر تو سرده و تو گرمی ولی باز حامله شدی من که هم خودم گرم هم شوهرم حامله نشدمتو ال ...

از ته دلم دعا میکنم البته اگه لایق باشم 

انشالله خدا دامنتون سبز کنه به این زووودی ❤

خب چه اشکالی داره به کی آسیب میرسونه

به خودت 

در دراز مدت 

چیز هایی که در دین اسلام حرام اعلام شدن ضررشون بیشتر از منفعتشونه

وقتی گناه رو انجام می دی لذتی داره که همراه با پشیمونیه  

من همانم که دل از دنیا بریده غصه ها من را به پایانم کشانده
بله شما چی خانومین؟

بله از تاپیکام مشخصه

در مورد روابطی که اطلاع ندارین از عواقبش توصیه نکنین 

اگرم خودتون همچین روابطی دارین بیشتر در مورد مضراتش تحقیق و مطالعه کنین 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بنظرمنم بد نیست ولی عذاب وجدان بعدش نابودت میکنه

عذاب وجدان داری چون فکر میکنی گناه انجام دادی

تو اسلام بخاطر این حرام کردن که جوانها با خودارضایی نیازشون رفع میشه و دیگه فشار کمتری روشونه ازدواج کنن

وگرنه بعد از ازدواج بعضی مواقع که د،خول ضرر داشته باشه مرد هم باید به شکل خود،ارضایی زن رو ارضا کنه

پس برای بدن بد نیست و به کسی هم آسیبی نمیرسونه