2777
2789
عنوان

بنظرتون با دوستم چیکار کنم زندگی خراب کننن

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 101 پست
من دلم براش سوخت کسیو نداره درست راهنماییش کنه چ انتظاری دارید ازش معلومه آدم تنهاییه ک رو کرده ب مر ...

یچیزی بگم منم مثل اون بودم پدرامون با هم همکارن و زیاد خانواده ندیدیم ولی اینکه مث این از این کارا کنم نه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم مثل اونم ولی حد خودمو دونستم و ابرو ریزی به بار نیاوردم این بیشعور از حرفاش معلومه یجوری میگه ان ...

وای بر من خدا کنه باکره مونده باشه دختره ی ابله بیشعور فقط پدرش میتونه جمعش کنه اروم باش بشین باهاش حرف بزن حرفاش و ضبط کن و فردا برو به باباش نشون بده

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
وای بر من خدا کنه باکره مونده باشه دختره ی ابله بیشعور فقط پدرش میتونه جمعش کنه اروم باش بشین باهاش ...

میگه دست بهم نزده بعدش میگه رفتیم باغ ولی یه هفته پیشش بوده غیر ممکنه باکره باشه اگه باباش بفهمه که ... زنده نمیمونه

یچیزی بگم منم مثل اون بودم پدرامون با هم همکارن و زیاد خانواده ندیدیم ولی اینکه مث این از این کارا ک ...

عزیزدلم آدما با هم فرق دارن 

منم از این دوستا داشتم ولی با رفاقت کمکش کردم 

اگ ما هم مثل بقیه فحش و دعوا کنیم باهاش 

چ فرقی داریم با بقیه

میگه دست بهم نزده بعدش میگه رفتیم باغ ولی یه هفته پیشش بوده غیر ممکنه باکره باشه اگه باباش بفهمه که ...

نه گلم 

بخدا اگ خانوادش بفهمن حتی جونشم ممکنه از دست یده 

اونی ک میگه پدرش جمعش کنه خیلی نادونه 

هزارتا مثال زدم براش نمیفهمه

همیشه میگن آدم  باید یه بار دستش بسوزه تا بفهمه سوختن چیه

دوستت باید حقارت  رو تجربه کنه تا بفهمه

کاربری خواهرم دستمه کاربری با ارزش خودم رو ترکوندن نینی یارا بدون دلیل یه روز بهم اخطار مشکی دادن

میگه دست بهم نزده بعدش میگه رفتیم باغ ولی یه هفته پیشش بوده غیر ممکنه باکره باشه اگه باباش بفهمه که ...

وای خدایا واییییییییی خب به مادرش بگو بلاخرع اون مادره بهتر میفهمه چیکار کنه اگه دیگه جواب نداد مرحله اخر و بزار برا بابا ش کاش واقعا این مرتیکه اشغال سقط شه

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
وای بر من خدا کنه باکره مونده باشه دختره ی ابله بیشعور فقط پدرش میتونه جمعش کنه اروم باش بشین باهاش ...

خجالت بکش اونم همجنس توعه 

با این کار اون میفهمه کارش اشتباه بوده ؟؟

یکم عاقلانه حرف بزنید لطفا

یا اگ نمیتونید کمک کنید نگید چیزی 

وای خدایا واییییییییی خب به مادرش بگو بلاخرع اون مادره بهتر میفهمه چیکار کنه اگه دیگه جواب نداد مرحل ...

خانوادش خیلی بهش اعتماد دارن ولی اگه بفهمن اینو میکشن منم تنها دست خالی آخه چیکار کنم زورم بهش نمیرسه

نه گلم بخدا اگ خانوادش بفهمن حتی جونشم ممکنه از دست یده اونی ک میگه پدرش جمعش کنه خیلی نادونه

خانوم من به شما توهین نکردم که شما توهین کنی پس وظیفع یه خانواده چیه فقط تولید مثله