دوستم ۲۲سالشه خیلی خوشگله و همه چی تموم از اینستاگرام با یه نفر آشنا شد که کرد بود بعد از اون به دوستم گفت که بیا همو ببینیم و.. این قبول کرد و رفت اونجا ولی دست بهش نزده بود نقطه قوت این مرد همینه دروغ گو .... نیست حالا من نمیدونستم این مرده زن و بچه داره ولی گویا زنش آدم نیست و همش با هم مشکل دارن این وسط به پسر ۳ساله هم داره ولی میگه همش زنش بد و بیراه میگه به مرده و اینم میخاد ازش جداشه حالا دوسته منم عاشق این شده میگه فقط همینو میخان من تازه فهمیدم که کرده متأهل و بچه داره خودم حالم زیاد خوب نبوده بهم نگفته بود الان فهمیدم قضیه چیه اومده بهم میگه ازت مشورت میخام منم تجربه ندارم یعنی ندیدم کسی اینجوری بنظرتون چیکار کنم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم مثل اونم ولی حد خودمو دونستم و ابرو ریزی به بار نیاوردم این بیشعور از حرفاش معلومه یجوری میگه ان ...
وای بر من خدا کنه باکره مونده باشه دختره ی ابله بیشعور فقط پدرش میتونه جمعش کنه اروم باش بشین باهاش حرف بزن حرفاش و ضبط کن و فردا برو به باباش نشون بده
از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم. آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم. اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن. به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
میگه دست بهم نزده بعدش میگه رفتیم باغ ولی یه هفته پیشش بوده غیر ممکنه باکره باشه اگه باباش بفهمه که ...
وای خدایا واییییییییی خب به مادرش بگو بلاخرع اون مادره بهتر میفهمه چیکار کنه اگه دیگه جواب نداد مرحله اخر و بزار برا بابا ش کاش واقعا این مرتیکه اشغال سقط شه
از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم. آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم. اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن. به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
نه گلم بخدا اگ خانوادش بفهمن حتی جونشم ممکنه از دست یده اونی ک میگه پدرش جمعش کنه خیلی نادونه
خانوم من به شما توهین نکردم که شما توهین کنی پس وظیفع یه خانواده چیه فقط تولید مثله