2777
2789
عنوان

بنظرتون با دوستم چیکار کنم زندگی خراب کننن

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 101 پست
عزیزدلم ببرش مشاور ن اینکه بگی صرف نظر کنه بگو مشاور خیلی کمکت میکنه بالاخره تکلیفت روشن شه

یه زبون سره من باز کرد کم بود سکته کنم اگه اسم مشاور بیارم دیگه می‌ره هر گهی دلش خواست میخوره نباید از خودم دورش کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خجالت بکش اونم همجنس توعه با این کار اون میفهمه کارش اشتباه بوده ؟؟یکم عاقلانه حرف بزنید لطفایا اگ ن ...

باشه همجنسه اشکال نداره به جهنم پس فردا که حامله شد اونوقت خانواده اش فهمیدن به درک بزار اون موقع بفهمن انگار برا من کم و زیاد داره 

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
خانوم من به شما توهین نکردم که شما توهین کنی پس وظیفع یه خانواده چیه فقط تولید مثله

من توهین نکردم میگم جوری راهنمایی کنید ک جون ی آدم ب خطر نیوفته 

اگ اینجوری فکر کنیم ک هیچ بچه ای نمیتونه سالم زندگی کنه 

یکم آروم‌تر یکم درک بیشتر لازمه 

شک نکن اونم کمبود داشته ک رفته سمت آدم متاهل 

وگرنه آدم عاقل و نرمال اینجوری نمیشه 

پس باید کمکش کرد 

ن اینکه ابروشو برد 

اون خانم هم میخواد زندگی کنه 

نباید با ابروریزی شرایطش بدتر شه 

اگ خودکشی کنه چی 

من میگم بهترین راه ی مشاوره خوبه 

گلی من دیگه حرفی ندارم هرجور که میدونی صلاحه انجام بده ولی تهش به تو هم مربوط نمیشه بزار هرکاری دوس داره انجام بده تهش به زور ببرش مشاور اگه نشد بع خانواده اش هم نمیخواد بگی شرش واسه تو میمونه به کتفت منم الکی خودم حرص دادم خودش عقل داره تو هم ذیگه حرص نخور

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
من توهین نکردم میگم جوری راهنمایی کنید ک جون ی آدم ب خطر نیوفته اگ اینجوری فکر کنیم ک هیچ بچه ای نمی ...

حرف شما متین

یه زبون سره من باز کرد کم بود سکته کنم اگه اسم مشاور بیارم دیگه می‌ره هر گهی دلش خواست میخوره نباید ...

بالاخره ی نفر باید درست راهنماییش کنه 

اگ کسی رو نداره خودت باید یکم بیشتر کنارش باشی 

ولی فقط تو کافی نیستی