2777
2789
عنوان

سلامت باطری ایفون

| مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 122 پست
کجا ریجستر میکنن؟یه آشنا دارم زیاد میره دبی بهش بگم برام میاره اصلا به ایفون های اینجا اعتباری واقعا ...

تو فرودگاه من امدم داشتن ریجستری میکردن خیلیا

اون شاید نیاره برات سالی یه دونه سهمیه داره هرکس اگه میتونی خودت برو

من همشو از اونور قبلیا رو می اوردم ولی اینو از ایران گرفتم منتهی اشنای داداشم بودمشکلی نبود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه ایفون۱۶ ضعیفه؟نه من ۱۳ دارم میگم اینقدر توی این سه ماه به سرعت اومده پایین تا نرفته زیر ۹۰ برم ۱۵ ...

ببین انقدر مضخرفه که واقعا میگم خیلی ضعیفه

به نظرم۱۳و۱۵خیلیی بهترین سریای ایفون بودن

۱۶ خیلیییی باگ داره

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

تو فرودگاه من امدم داشتن ریجستری میکردن خیلیااون شاید نیاره برات سالی یه دونه سهمیه داره هرکس اگه می ...

این آشناتون پیج نداره؟

نه دوستمه بهش بگم میاره

خودمم باید باشم برای ریجستری یا خودش میتونه 

فرودگاه همه ی استان ها اینکارو انجام میدن یا فقط تهران؟

اره یه مشکلی که هست ولی نمیدونم از چیه اداپتورم چک کردم واقعا نمیدونم دلیلش چیه

ببر تعمیراتی ها سوال کن...

راستش اخه حتی ف..یلترش ...کن نداری 

تاثیر سیم کارت دیگه از فیلت...رکمتره

ببین انقدر مضخرفه که واقعا میگم خیلی ضعیفهبه نظرم۱۳و۱۵خیلیی بهترین سریای ایفون بودن۱۶ خیلیییی باگ دا ...

عهههه ممنون عزیزم که گفتی 

حالا بنظرت من چکار کنم اینو بدم برم یه نات اکتیو بگیرم 

یا ایفون ۱۵

۱۵ الان ریجستر میشه واقعا؟

چون میگن اکتیو ها معمولا مشکل دارن منم که ۹۹ بود خریدم 

اصلا نمیدونم جریانش چیه 

با ریجستر شدن ۱۴ و ۱۵ و۱۶ قیمت ۱۳ کاهش پیدا نمیکنه ؟

یه سوال دیگم داشتم ببخشید عزیزم خیلی سوال میکنم

از کجا بفهمم اداپتور اصله یا فیک

چرا بفروش گوشی واسه استفاده است من الان یه آیفون قدیمی دارم یه بار باتری عوض کردم دوباره واسه چند سا ...

اخه اینجوری که این داره ازش کم میشه من هر سال باید باطری عوض کنم

۶ ماه دیگه میشه ۸۰

این آشناتون پیج نداره؟نه دوستمه بهش بگم میارهخودمم باید باشم برای ریجستری یا خودش میتونه فرودگاه همه ...

منظورم اینه شاید خودش از سهمیه سال یکبارش استفاده کرده باشه بعضی ها پول میگیرن میفروشن

من تهرانم از جاهای دیگه خبر ندارم

اخه اینجوری که این داره ازش کم میشه من هر سال باید باطری عوض کنم۶ ماه دیگه میشه ۸۰

زیر ۸۵ باید باتری عوض کنی بعدش وقتی از ۱۰۰ شد ۹۹ دیگه بقیه اش راحت کم میشه تو یکی دو سال همون ۱۰۰ اصلش هست