2777
2789
عنوان

پدر شوهرم زنگ زده به بابام که دخترت نباید کار بکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 6506 بازدید | 150 پست
مامانم بیش تر . ولی دو روزم که میدمشون به شوهرم شوهرم میده دست مادرش . خب خودت نگه دار لامصب مثل ...

نمیتونی یه پرستار بگیری براش؟ یا ببری مهد؟ بیمارستانتون مهد نداره؟ 

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه به پدرشوهر ربطی نداره

دوم اینکه به پدرشوهر ربطی نداره

سوم اینکه وقتی شوهر با آگاهی از شغل و رشته خانم اقدام به ازدواج کرده، به اونم ربطی نداره

من اگر باشم به هیچ وجه نمی‌پذیرم و پدرشوهر فضول و شوهر منفعل رو هم مینشونم سرجاش، به چه حقی اجازه دخالت میده به خودش

اصلاااا قبول نمیکنم 

اصلااااااهااااا😐😐😐😐😐💔💔💔💔💔 

من خودم الان دانشجو پزشکی ام خدا میدونه واقعا تا تموم بشه آدم چه سختی هایی میکشه 

بعد ول کنه؟ مگه مغز خر خوردم قبول کنم 

تو همانی که دگر مثل تو مانند نشد

بهشون ثابت میکنم من یه آدم مستقلم که خودم واسه خودم تصمیم میگیرم حق دخالتم به هیچکس نمی‌دم واسه کار کردنت حتی شوهرتم حق تصمیم نداره چه برسه به بقیه،باید بفهمن که زن هم آدم و فقط خودش می‌تونه تصمیم گیرنده ایندش باشه ،اگه خودت به این نتیجه رسیدی که نمی‌خوای کارکنی هیچ ولی به گفتن کسی اینکارو نکن نزار به خودشون حق دخالت بدن،لازم به واکنشم نیس همینکه کار خودت رو بکنی یعنی حرف اخر

والا این نبوده خانوادش پرش کردن اساسی ولی شوهرمم به شدت گوشی هستن متاسفانه

اگه تاپیکت واقعیه جدا شو این شوهر به درد نمیخوره حتی اگه پشیمون شه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز