2777
2789
عنوان

پدر شوهرم زنگ زده به بابام که دخترت نباید کار بکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 6506 بازدید | 150 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این همه تلاش کردی درس خوندی شب بیداری کشیدی که آخر به خاطر حرف یه نفر دیگه کار نکنی و بشینی توی خونه ؟

به هیچ وجه قبول نکن 

یا کاری به پدر شوهرت نداشته باشید دوتایی یا اگه شوهرتم اصرار میکنه ببخشید ولی من دور این آدم رو خط میکشم 

عحب!

من خودم دکترای تخصصی دارم از یک از بهترین دانشگاه ها و راحت میتونم هیات علمی بشم، استادم به شدت اصرار داره.الان خانه دارم. چون ده نفر جز من میتونه هیات علمی بشه ولی یک نفر هم نمیتونه به جای من مادر بچه هام بشه.

فقط اون بیمار توی مطبت😂کوتاه نیا عزیزم. یاد فیلم تابستان داغ افتادم قلبم مچاله شد. وقتی میری سرکار کی بچه هاتو نگه میداره عزیزم؟ 

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
من خودم دکترای تخصصی دارم از یک از بهترین دانشگاه ها و راحت میتونم هیات علمی بشم، استادم به شدت اصرا ...

درکنار مادر بودن میشه کار کرد دوست عزیز🌹

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
متاسفانه خیلی دخالت میکنه

عزیزم اصلا زیربار نرو حتی سعی کن درست رو ادامه بدی تخصص بگیری .....پدرتون باید میگفت شما روز اول کور نبودید دیدی که دخترم پزشکه 

می‌خواستید دختر خانه دار بگیری برای پسرت 

هرچقدر رو بدی اینا پرروتر میشن اصلا کوتاه نیا

اگ پزشک بودم و پدر شوهرم اینو میگفت یه لبخند میزدم و میگفتم بله حتما

و بعد بلند میشدم میرفتم بیمار هام رو ویزیت میکیرم

پزشکی جدا از حقوق و این حرفا یه لایف استایله اگ عاشقش باشی و کنارش بذاری اصلاا ادم دور از جونت دیوونه میشع

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

درکنار مادر بودن میشه کار کرد دوست عزیز🌹

درسته ولی زمان کاری زیادی میخواد. موظفی دانشگاه ما برای هیات علمی از ۸صبح تا۱۲و از ۱۴تا ۱۸بعد از ظهر هست. من نمیخوام این قدر بچه هام از من دور باشند.

من خودم دکترای تخصصی دارم از یک از بهترین دانشگاه ها و راحت میتونم هیات علمی بشم، استادم به شدت اصرا ...

همون که کاربر دیگه جوابتون رو داد . من یه مادرم که ۲۳ روز کامل تو خونم و ۷ روز شیفت دارم . زیاده؟؟؟؟

فقط اون بیمار توی مطبت😂کوتاه نیا عزیزم. یاد فیلم تابستان داغ افتادم قلبم مچاله شد. وقتی میری سرکار ...

مامانم بیش تر . ولی دو روزم  که  میدمشون به شوهرم  شوهرم میده دست مادرش . خب خودت نگه دار لامصب مثل بقیه پدرا