2777
2789
عنوان

پدر شوهرم زنگ زده به بابام که دخترت نباید کار بکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 6506 بازدید | 150 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه خیلی دخالت میکنه

غلط کرده 

از اول میرفت یه دیپلمه میگرفت برای پسرش خب نمیومد یه دکتر بگیره 

بزن دهن شونو سرویس کن من جای تو گُر گرفتم اه 

تخصص هم یه چیزی بخون یکم وقت خالیت بیشتر باشه

تو همانی که دگر مثل تو مانند نشد

والا این نبوده خانوادش پرش کردن اساسی ولی شوهرمم به شدت گوشی هستن متاسفانه

حالا جدا از مسئله کار کردن که مشخصه نباید زیر بار برین، سعی کنین روی شوهرتون کار کنین مرد متاهل بچه‌دار که نباید انقدر دهن‌بین خانواده‌ش باشه

پدرشوهر خر کی باشه که بخواد درمورد کار کردن یا کار نکردن عروس نظر بده 

پدرت باید میگفت من که پدرشم ۲۰ ساااال براش با جون و دل زحمت کشیدم به خودم اجازه نمیدم درمورد کار کردن یا نکردن دخترم نظر بدم بعد چی باعث شده که توغریبه به خودت اجازه دادی نظر بدی؟؟؟؟؟

منکه باورنکردم حرفاتوتوتایپکاقبلتم مشخصه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

پدرشوهرتو بنشون سرجاش تا من اینجا سکته نکردم.به اون چه ربطی داره اصلا! 

از اول رشته و آینده شغلی شمارو میدونستن از شیفت و ساعت کاری خبر داشتن قبول کردن الان حق هیچ اعتراضی ندارن والسلام

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 

حقوقتون چقدره

من ی خانمی میشناسم مثل شما بود یه پرستار گرفت تومحل کارش تویکی از اتاق های بیمارستان ک پیش مریضا نباشن بچه هاشو نگه میداشت

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

تاپیک از خودم بوده . منتها اگر میگفتم پزشکم میگفتن تو چطور کار شوهرتو نمیدونستی و من باید برای همه ت ...

پزشک عمومی هم بخش اورولوژی گذرونده هم تو‌استاجری هم انترنی 😐😐😐😐😐😐😐