2777
2789
من از تلاش کردن و به نتیحه نرسیدن خسته شدم الان شدم گلوله خشم و عصبانیت . بدترینش اینه که یکی که قبل ...

ازش پرسیدی که شما به عنوان خانمش باید چیکار کنی ؟که گفته توهم تلاش کن برای زندگیمون ؟چه تلاشی منظورشه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی بگم یه روز خوبهباز برمیگرده به حالت قبل دیگه غرورم هم اجازه نمیده.دیشب مثلا جمعه بود و هر دو سرکار نرفته بودیم بعد یک ماه الکی اومد کنارم مثل جنازه خوابید منم محلش ندادم

همه ی اینا رو بهش گفتم ،پيشش گریه کردم ،گفتم من تمام تلاشم رو دارم برا زندگیمون برا رابطمون میکنم تو ...

مشاوره برید

کاربر مرد خواهش می کنم به من کمک کنید تا حالم خوب بشهhttps://daigo.ir/secret/6868637840