من و نامزدم سنتی بودیم از وقتی یادم میاد خانوادشو میشناسم باهم رفت و امد داریم من اوایل خنثی بودم بهش ولی الان خیلی دوستش دارم ولی حس میکنم اون اندازه من دوسم نداره مثلا کلا ادمیه که از ابراز احساسات خوشش نمیاد از اینکه بخواد کلامی چیزی رو بگه این چیزارو مسخره میدونه ولی بغل یا بوس میکنه کلامیشه گفت از لحاظ کلامی تو احساس خیلی سرده... شما بودین باهاش ادامه میدادین؟زندگی مشترک با طور ادما خیلی سخت میشه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به نظرم قطعا مهمه ولی تو زندگی مشترک بعد از چندین سال زندگی کردن داشتنه هدف مشترک،ازخودگذشتگی و جاهایی که واسه هم کوتاه اومدین ومراقب هم بودین و همراه و همپا بودین خیلی مهمتره
اکثرمردا تو عمل عشقوثابت میکنن به زبون کمترمردی هست ک نشون بده
هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗