2777
2789
عنوان

تجربه یه مامان کلاس اولی

| مشاهده متن کامل بحث + 7528 بازدید | 41 پست

دقییییقا درست میگید ای کاش معلم ها بخونند

پسر من زیر نویس شبکه خبر رو میخونه

هر کلمه ای بگی مینویسه

بگو قسطنطنیه این مینویسه

ولیییییی ریاضی

اصلا پاک قاطی کرده ۱ با ۱ رو با انگشت میشمره

چون پارسال پیش ۱ کاملا حروف الفبا رو یاد گرفت

دم عید کامل کتاب قصه میخوند

اولین ویس روانخوانی واسه پسر من

ولی ریاضی مدام روش فشار

حس مادرایی که دارند روانی میشن رو میفهمن چون سر ریاضی ما هم همین وضع رو داریم

من روانشناسم و كاردرمانگر سالمند،بخصوص الزايمري هاي عزيز،در صورتي كه نياز مند به كاردرمانگر و روانشناس سالمند در تهران هستيد درخواست دوستي بديد..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پیش میره حروف رو می شناسه بهش اموزش میدن ولی من به طور کلی بهش یاد دادم نمیدونم اشتباه کردم یانه ...

نه اصلا اشتباه نکردی دختر من توی پیش با تعدادی از  حروف آشنا شد بعد خودش این پروسه رو ادامه داد مثلا میگفت اون گرد که یه نقطه بالاش هست چیه صداش چیه بعد همین جوری شروع کرد به خوندن وقتی رفت کلاس اول کامل میخوند خداروشکر هیچ مشکلی هم نبود شما هم فقط خداروشکر کن و خوشحال باش

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

دخترمن پیش دبستانی و کلاس اول رو زمان کرونا به صورت غیر حضوری خوندزمانیکه پیش دبستانی بود یک معلم بس ...

خب این بچه رو بزار کنار دختر من که توی پیش دبستانی حتی قانون نشستن سر کلاس رو اپوزش ندیده بود و کلا مثل بچه مهد کودکی بار اومده بود و تصورش از مدرسه کلا بازی بود

نه اصلا اشتباه نکردی دختر من توی پیش با تعدادی از حروف آشنا شد بعد خودش این پروسه رو ادامه داد مثلا ...

دقیقا چون من پوستم کنده شده امسال و دخترم هنوزم به روان خوانی نرسیده 

حیلی بهتر از اول سال هست اما هنوز به گرد پای اونایی که نشانه ها رو بلد بودن و اومدن کلاس اول نرسیده

من خیلی گشتم پیش دبستانی رو پیدا کنم که مثل مدرسه باشه

چون میدونستم کلاس اول چه فشاری رو بچه اس

هزار مدل اطلاعات میدن بچه

بعد توقع دارند مثل بلبل هم بخونه

من روانشناسم و كاردرمانگر سالمند،بخصوص الزايمري هاي عزيز،در صورتي كه نياز مند به كاردرمانگر و روانشناس سالمند در تهران هستيد درخواست دوستي بديد..
خب این بچه رو بزار کنار دختر من که توی پیش دبستانی حتی قانون نشستن سر کلاس رو اپوزش ندیده بود و کلا ...

عیبی نداره گذشته ها گذشته الان باهاش کار کن 

حتی شده توی قالب بازی قوانین مدرسه رو یادش بده 

برای ساعات تکلیف برنامه بچین که بهش خوش بگذره خودت روش کار کن 

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

معلمش میاد فیلم از بچه ی ۸ ساله میذاره که متولد مهر ۹۶

داره جمع ها رو تند تند انجام میده

خب زن حسابی این باید کلاس دوم باشه نه اول

بعد ریاضی رو در حد کلاس پنجم بلد چون چرتکه رفته

خب تو چرا نمیای از کل کلاس فیلم بذاری

اگر جرات داری بیا بذار

عیبی نداره گذشته ها گذشته الان باهاش کار کن حتی شده توی قالب بازی قوانین مدرسه رو یادش بده برای ساعا ...

تمام وقا درگیر همینم باورت میشه

یه روزایی حجم توالیفش اینقدر بالاست

مثلا املا میده و سه تا کاربرگ و روخوانی

بعد بچه من املا به طبع ضعیفِ و باید چند دور کار بشه

دقیقا اون روزا میشه مثه بچه پشت کنکوری ها که همه ش پای کتابن

دقیقا چون من پوستم کنده شده امسال و دخترم هنوزم به روان خوانی نرسیده حیلی بهتر از اول سال هست اما هن ...

اشکال نداره غصه نخور خودتونو با اونا مقایسه نکن اونا خیلی زودتر شروع کردن

شما حالا حالاها وقت داری تازه تابستونم باید همینجوری تکرار و تمرین و ادامه بدین کلاس ۲ هم بره تقریبا یک ماه اولش مرور کلاس اول هس

کلا کتابهای الان خیلی سنگینن اطلاعات زیادی تو مغز دانش اموز میریزن بچه عملا از زندگی کردن و بازی کردن میوفته فقط باید سراغ درس و مشقش بره

دقیقا چون من پوستم کنده شده امسال و دخترم هنوزم به روان خوانی نرسیده حیلی بهتر از اول سال هست اما هن ...

عزیزم

به نظرم خیلی ارتباطی نداره

الان دختر من واقعا سر کلاسشون عالیه معلم میگه بهترین شاگردمه 

اصلا پیش نرفت

درکل سخت نگیر مطمئن باش همشون باسواد میشن