2777
2789
عنوان

تجربه یه مامان کلاس اولی

| مشاهده متن کامل بحث + 7497 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منی ک بچم نوزاده تاپیکو سیو کردم داشته باشم بدردم بخوره

از الان رو اعتماد به نفس و عزت نفس و توانایی های بچه ات کار کن که از ۱۰۰ تا درس براش واجبتره دوفردا دیگه این معلم های بعضا بی سواد که شاگرداشونو باهمدیگه مقابسه میکنن بچه ات آسیب نبینه 

من خودم همینکارو میکنم

به نظرم اکثر آدم ها هوش برابری دارن به ندرت باهوش خاص داریمبچه ها همه از نظر هوشی یک سطحناحتمالا یه ...

شما دارین کلی میگین

انواع هوش داریم

هوش ریاضی هوش موسیقیایی هوش کلامی و... هر فردی توی یکی ۲تاش استعداد داره که این مسایل تو یاد گیری درس فارسی ریاضی و.. تاثیرشونو میذارن 

تمام وقا درگیر همینم باورت میشهیه روزایی حجم توالیفش اینقدر بالاستمثلا املا میده و سه تا کاربرگ و رو ...

وقتی داری باهاش تکلیف کار میکنی شاد باش از این عروسک هایی که مدل دستکش بگیر بکن دستت صدا عوض کن بخندونش 

من مثلا میگفتم امشب قرار خرسی به تو دیکته بگه بعد عروسک رو می‌آوردم صدام عوض میکردم دیکته میگفتم

یه شب یه برگه بیار یه کلمه تو به اون بگو یک کلمه اون به تو بگه 

خلاصه منتظر نمون که تکلیف تموم بشه تا خوش بگذره یه کاری کن همون تکلیف نوشتن بهش خوش بگذره

یه چند تا خوراکی که دوست داره بیار پشت سرت بذار هر خطی که نوشت بگو چشمات ببند بذار دهنش 

من الان دخترم چهارم هست اجتماعی از درس دهم یه جور دیگه شد تقریبا سخت شد 

اول به زبون قصه ای میگم البته قصه که چه عرض کنم انگار دارم استند آپ میکنم غش غش میخنده بعد که متن باهام خوندیم کلی توی نت میگردم عکس های مرتبط براش میارم که بفهمه لذت ببره نه اینکه هی بگه اه وای 

خلاصه که منتظر معلم نمون قدرت یه مادر خیلی بیشتر 

من خودم همیشه به دخترم میگم معلم هر سال عوض میشه من و تو یه تیم هستیم که ماندگاریم

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

از الان رو اعتماد به نفس و عزت نفس و توانایی های بچه ات کار کن که از ۱۰۰ تا درس براش واجبتره دوفردا ...

میشه لطفا بگین چه کارایی برای اعتماد به نفس و عزت نفس بچه تون انجام میدین؟

بچه من پنج سالشه اصلا اعتماد به نفس نداره😔

شما دارین کلی میگینانواع هوش داریمهوش ریاضی هوش موسیقیایی هوش کلامی و... هر فردی توی یکی ۲تاش استعدا ...

دقیقا طبق نظریه گاردنر ما انواع هوش داریم

و خب باید اون رو کشف کرد توی بچه

وقتی داری باهاش تکلیف کار میکنی شاد باش از این عروسک هایی که مدل دستکش بگیر بکن دستت صدا عوض کن بخند ...

تا کلاس چندم میشه با این روش پیش بری؟

مثلثات و هندسه رو که نمیشه اینجوری یاد داد؟ بچه باید سر کلاس گوش بده

تا کلاس چندم میشه با این روش پیش بری؟مثلثات و هندسه رو که نمیشه اینجوری یاد داد؟ بچه باید سر کلاس گو ...

عزیزم یعنی شعورش رشد نمی کنه ؟

تو کل مراحل زندگی با عقل ۶ سالگی زندگی میکنه؟

دخترم الان کلاس پنجم کل کارهاش با خودش هست 

توی هر سنی یه جور باید رفتار کرد

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

عزیزم یعنی شعورش رشد نمی کنه ؟تو کل مراحل زندگی با عقل ۶ سالگی زندگی میکنه؟دخترم الان کلاس پنجم کل ک ...

قطعا رشد میکنه

ولی بعضی بچه ها از همون سال اول مستقل تر عمل میکنن

بعضی ها وابسته هستن به عینه دیدم بعضی از اونا که وابسته مادرن هیچ وقت مستقل نمیشن و تو دبیرستان افت شدید میکنن چون یه وقتایی مادر اصلا دبیرستان و بلد نیست. که بخواد آموزش بده

قطعا رشد میکنهولی بعضی بچه ها از همون سال اول مستقل تر عمل میکننبعضی ها وابسته هستن به عینه دیدم بعض ...

بحث کلاس اول با بقیه پایه ها فرق داره باید دست بچه رو بگیری راه روش درس خوندن یادش بدی بعد یواش یواش به سمت مستقل شدن هدایتش کنی

شرایط روحی و اخلاقی بچه ها خیلی باهم متفاوت هست نمیشه برای همه یه نسخه پیچید من خودم از اونهایی بودم که از کلاس اول هیچ کس باهام کار نمی کرد حتی دیکته رو از حفظ مینوشتم چون مامانم شاغل بود ولی الان از شرایط دخترم خیلی راضی ترم پشت همون تکلیف ها هزار تا خاطره خوب داره الانم بزرگ شد و تنها و به درستی از پس کارش برمیاد