2777
2789
عنوان

تجربه یه مامان کلاس اولی

7528 بازدید | 41 پست

اول اینکه بچه هاتونو پیش دبستانی حتما بفرستید مخصوصا پیش ۲

جایی بفرستید که چشم و گوش بچه رو با نشانه ها آشنا کنن. تحقیق کنید که بچه ها بعد از اتمام دوره، نشانه ها رو بشناسنمتاسفانه دختر من جایی رفت که اصلا  برای این موضوعداهنیت قائل نبودن و سر سری کار شد و منم  زایمان کرده بودم و اینقدر درگیر نوزاد و مشکلاتش بودم که پیگیر این موضوع نشدم.  از طرفی اطرافیان میگفتن ولش کن اگه الان یاد بگیره کلاس اول زده میشه ادامه تجربه در کامنت

شماهم تجربه ای دارید بگید

و اما وقتی وارد کلاس اول شد تا زمانی که نگاره ها آموزش داده میشد مشکل جدی نبود

چرا یه مشکل بود اونم اینکه من تازه فهمیدم دخترم مداد درست دست نمیگیره . معلم تشخیص داد چیزی که جز دست ورزی هاست و باید پیش دبستانی مشخص میشد. خب ما یکماهی درگیر این بودیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجدد گذشت وارد نشانه ها که شدیم تازه عمق فاجعه مشخص شد. یه عده علاوه بر پیش دبستان دوره قرآن تابستون رفته بودن و عملا روخوانی رو فول بودن و شدن بچه زرنگ های کلاس حالا اینا رو بزار کنار امثال دختر من که به توصیه هایی مثل اینکه اموزش ندید بچه از مدرسه زده میشه عمل کرده بودیم و هر از تر تشخیص نمیداد تازه باید جون میکندیم خود نشانه یادشون نره

من پیش میره حروف رو می شناسه بهش اموزش میدن ولی من به طور کلی بهش یاد دادم نمیدونم اشتباه کردم یانه ولی الان خودش جمله می نویسه امروز ظهر براخودش مشق می نوشت جمله سختی هم نوشت نوشت مادر دردست سیب دارد من جا خوردم

خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم
تابحال شما مداد دست گرفتنشو ندید تو منزل که متوجه نشدید ؟

منم پسرم اشتباه میگرفت ولی تا وقتی معلم نگفته بود متوجه نشدم. البته پسر من دقیقا مث باباش مداد دست میگرفت. فک کنم ژنتیکی بود

اول که گذشت، واسه دومش مدادگیر خریدم الان درست مدادو میگیره

و امان از معلم نامدار شهرمون که سرش دعواست ولی   بعضی رفتاراش کاملا خامِ

اون روزهای اولی که ما داشتیم پاره میشدیم سر آموزش ترکیب ها به بچه میگفتیم م با ا چی میشه مثل بهت زده ها نگاه میکرد میگفت دی؟   دا؟ سا؟ یعنی همه چی میگفت غیر ما معلم ویس میفرستاد از بچه ای که از قبل همه چی بلد بود و مثل بلبل ترکیب ها رو میگفت مثال میزد

مثل بلبل روخوانی میکرد و روان مادرایی که گرفتار بودن بهم میریخت و تشنج ایجاد میکرد تو خونه

در صورتی که خانم معلم تو اگه واقعا بیل زنی این بچه ها رو راه بنداز نه اونایی که عملا یک سال جلوترن و همه چی بلدن

١-مهد  كودك و پيش ١/٢ هردوش بسيار مهمه.

وقتي مستقيم بشين پيش ٢

معلم نميدونه مهارت يادبده يا نشانه و حروف؟

اكثر بچه ها چون معلم مبينه بايد خيلي كار كنه

براي همين بيخيال ميشن

چيزي ك شما كيگي..

پس هرچي بچه بيشتر بدونه بهتره.

٢-از روز اول مدرسه

با بچه قرار بزاريد..اين درس تو هست.خودت بايد گوش بدي

خودت تمرين كني

خودت سوال كني ، خودت درس بخوني..وظيفه بچه در سن شما همين هست..

هيچوقت قاطي مشق و ياد دادن

كمك به تكليف نباشيد..هرچي اشكال داره بايد معلم خودش رفع كنه. بلد نيست ننويسه.نمره نگيره

٣-مادر باشيد ، نه معلم وگرنه كارتون زاره.

٤-مدرسه غيرانتفاعي اگر شرايط داريد

٥-٩ ماه مهموني، سفر و .. تنطيم بايد باشه

با ساعت خواب بچه و مدرسه..فقط آخر هفته ها

بازي و مهموني و عروسي و ..

٦-هرجا ديدين بچه لنگ ميزنه،تشريف ببريد مشاور كودك

اختلالات يادگيري شايع هست و درمان به موقع مهمه

💕

تابحال شما مداد دست گرفتنشو ندید تو منزل که متوجه نشدید ؟

چرا عزیزم ولی اصلا بنظرم چیزی نیمده بود بچه قبلش دوره های نقاشی میرفت پیش دبستانی گذرونده بود هیچجا اصلا به این موضوع اشارع نکرده بودن

دخترمن پیش دبستانی و کلاس اول رو زمان کرونا به صورت غیر حضوری خوند

زمانیکه پیش دبستانی بود یک معلم بسیار بسیار عالی داشت که کار رو خیلی جدی می‌گرفت بچه ها هر روز کلی کار داشتن 

یادمه اون روزها حتی برای کار خونه وقت کم می‌آوردم  تمام وقتم برای دخترم بود که بتونم  با شور و شوق  وارد پروسه آموزشش کنم و این بچه برای درس خوندن تربیت شد و الان از اون همه زحمتی که کشیدم واقعا راضی هستم چون وقتی وارد کلاس اول شد انگار میخواست بره دوم دیگه آزمون و خطا رو پشت سر گذاشته بود کاملا به وظایف و امور یک دانش آموز آشنا بود

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏