2777
2789
عنوان

امشب خواهرمو ب قتل میرسونم عوضیووووو

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با من روانیاون گوشیو تو دستم ببینه چی بهش میرسههمیییشه میاد وای میسه پشت در ک گوشیو ببینه همییییشه ا ...

این خرفارو یادت باشه بعدا مثل چی پشیمون میشی و بع غلط کردن میوفتی 

کاره اونم اشتباع ولی بچسسسس همه توی این سن همینن

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️ 

با من روانیاون گوشیو تو دستم ببینه چی بهش میرسههمیییشه میاد وای میسه پشت در ک گوشیو ببینه همییییشه ا ...

موقع عصبانیت حتی ذهنتم مدیریت کن که از این نفرینا نکنی چه برسه که بگی و بنویسی.یه سر به قبرستان بزن ببین همه سن و سالی زیر خروارها خاک خوابیده و یکی دو نفر بالای سرش اشک میریزن.فکر نکنی اعضای خانواده و فامیل همیشه هستنا !!! .تو فقط عصبانی هستی.خشمت روکنترل کن

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

ببین عزیزم تو واقعا از لحاظ عقلی خیلی بچه تر از اونی. نمیتونم زیاد باهات صحبت کنم چون درواقع حرف خودتو میزنی و درکی از این نداری که اون فقط یه بچه‌ست. نفرین هم متاسفانه بازگرد منفی داره نکن. امیدوارم قلب سیاهت یکم مهربون تر بشه

یکی سر پا موند و رسید:)

اینجوری گفتی چقدر دلم براش سوخت.تو باید حامیش باشی.بزرگترش.تکیه گاهش. گذشت و چشم پوشی از خطاهاش کنی. ...

اون حقش مرگ و کتکه انقد پسته نمیدونم میخاد با این کاراش چیو ثابت کنه.این تو هر خونه ای رفت اون خونه رو ب خاک سیاه میشونه یه تخم حروم عوضیه

گاهی تنها مرگ درمان است...

بابا اون روانیه اون حرومه اون کثیفه ذهنش مریضه نه من۱۷

عزیزم از طرز حرف زدنت مشخصه 

درکت میکنم عصبی هستی 

منم گوشیمو برای حرفای ابجیم چند سال پیش گرفتن ولی همه توی این سن اینطورین

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️ 

این درکش کوچولو نیس این از ف*احشه ها تو شهرا بدتره

حتما به روانپزشک مراجعه کن تا یه فاجعه به بار نیاوردی

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫