2777
2789
عنوان

امشب خواهرمو ب قتل میرسونم عوضیووووو

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 68 پست
نمیدونم بخدا😭😭

شما تو بحران بلوغ و نوجوانی هستی اونم توی سرکشی و شیطنت کودکی...میدونم هم دعوا میکنین هم قربون صدقه میرین.تو خونه های بچه داری طبیعیه این چیزا.ما زیاد دیدیم.فقط صبورتر باش همین.میگذره این روزا.هر کدوم میرین دنبال زندگی خودتون و دلتون برای این زیر یه سقف بودنا تنگ میشه😄

مراقب ارامشت باش.شبت بخیر😘

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
شما تو بحران بلوغ و نوجوانی هستی اونم توی سرکشی و شیطنت کودکی...میدونم هم دعوا میکنین هم قربون صدقه ...

ممنون بابت حرفای ارامش بخشت عزیزدلم کاش همه مث تو بودن

شب توهم شیک عزیزدلم💗

گاهی تنها مرگ درمان است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا ارزش نداره خشمتو سر خواهرت خالی کنی

ببین الان متوجه نمیشی ولی اونی که باهاش واسه خوشگذرونی میخواد تورو هیچ عشق و دوست‌داشتنی نسبت بهت نداره

خواهرها و برادر ها همههههه بینشون این کل کل ها و اذیت ها هست مگه کلیپ های توی اینستا رو نمیبینی؟ 

حتی خواهر بزرگتر ها هم اینجور کار ها رو میکنن

بعد میگی جیغ میزنن بزرگ میشه جن..ده میشه

عزیزم شما کتک بخوری هم از خواهرت هم از مادرت میشینی آواز میخونی؟

بخدا ارزش نداره خشمتو سر خواهرت خالی کنیببین الان متوجه نمیشی ولی اونی که باهاش واسه خوشگذرونی میخوا ...

قبل از اینکه کتک بخوره اون حرفارو میزد 

اونی ک باهامه آشنایی قبل نامزدیه....

قبل از اینکه کتک بخوره اون حرفارو میزد اونی ک باهامه آشنایی قبل نامزدیه....

به هر حال خواهر خرس گنده ی من رو ببینی که خودکشی میکنی از دست کارهاش روانی به تمام معناست ولی هیچوقت حاضر به آزار رسیدن بهش نیستم سعی میکنم کمتر سمتش برم 

خونه تون اومده برای خاستگاری؟

به هر حال خواهر خرس گنده ی من رو ببینی که خودکشی میکنی از دست کارهاش روانی به تمام معناست ولی هیچوقت ...

خرس گنده ی تو کیه؟

اره همین چن روز پیش اومدن من ک اولش گفتم نه چون یکم اخلاقم باهاش اوکی نمیشه(همیییشه هم تقصیر منه) بعضی وقتا ولی انقد اومدن و زنگ زدن تا اوکی شدم ولی درکل عاشقشم