2777
2789
عنوان

امشب خواهرمو ب قتل میرسونم عوضیووووو

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 68 پست

ببین جدی میگما.من اهل کنایه زدن نیستم.تک تک جملاتت هشدار داره.اول بخاطر خودت بعد عزیزات برو

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
همین حالاشم از سگ کمتری با این ادبیاتو رفتارت خونه نیست وحشی خونس مادرت چه بی عقلیه به حرف تو بچرو ر ...

اگه بدونی تو خونه چیکار کرد حقو ب مامانم میدادی

صداشو انداخته بود تو خونه با زبون درازی حرف رکیک میزد جوری ک صدا حرفاش تا هم واحدی هامون میرفت مث این زنا ج*نده داشت مارو میخورد اگه هیکلش بزرگتر بود مامانمو کتک میزد

گاهی تنها مرگ درمان است...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بدونی تو خونه چیکار کرد حقو ب مامانم میدادیصداشو انداخته بود تو خونه با زبون درازی حرف رکیک میزد ...

باشه شما راست میگی اگه فقط همه اینا واسه سنت باشه و بزرگتر شدی عقلت برسه. میفهمی که اون کسی که واسه چت کردن باهاش خواهرتو دودست کتک به خوردش دادی هیییچ ارزشی نداره اگرم کلا مدلو تربیتت باشه که خوش باش

عزیزم از طرز حرف زدنت مشخصه درکت میکنم عصبی هستی منم گوشیمو برای حرفای ابجیم چند سال پیش گرفتن ولی ه ...

اره بخدا اینا نمیدونم میخان ب کجا برسن با این اهدافشون

وای چقدر نفرین های بدی میکنی، آخه یه بچه ۸ساله؟؟؟ اونم خواهرتو؟ واقعا خودت رو به دکتر نشون بده واقعا میگم

اون هنوز یه بچه س که برای رسیدن به اون چیزی که میخواد(بازی با گوشی) این رفتارها رو انجام میده انقدر قضیه رو جنایی میکنی چرا؟؟؟ گناه داره 

وای چقدر نفرین های بدی میکنی، آخه یه بچه ۸ساله؟؟؟ اونم خواهرتو؟ واقعا خودت رو به دکتر نشون بده واقعا ...

ن بابا این گوشی اصن بازی نداره

و اصلننن هم ازش استفاده نمیشه و اتفاقن گوشی مامانم ک خییییلی هم گوشی مدل بالاییه دستشه هررربازی هم ک بخاد نصب میکنه

فقد ذهن مریضش دنبال یه چیز میگرده

این در اینده ج*نده میشه چون اینجوری شکاکیه و تو سن ۸ سالگی دنبال کارای عجیب میره دنبال کارایی ک همسناش نمیدونن چی ان

مث همین تعقیب کردن من