2777
2789

من ب خاطر یه موضوعی خانوادم گوشیمو ازم گرفتن ینی خیییلی کم دستمه وقتایی ک خودش بهم بدن بعد الان قایمکیشون گوشیمو پیدا کردم و ازش استفاده میکنم.

آجیم ۸ سالشه از خودش عوضی تر و سگ تر ندیدم الهی ک بمیییره 

میاد تو اتاقم

وقتی میخاد بره بیرون درو میبنده ولی نمیره بیرون

وایمیسته همینجا داخل 

منم فک کردم رفته

منم گوشیمو از زیر پتو در اوردم

دیدم یه دفعه اومد بهم گفت عاهااا دیدمت

منم میخاستم همهینو ازت ببینم

گوشیو بده میخام باهاش بازی کنم

منم تا تونستم کتکش زدم

مامانم گفت چتونه گفتم مامان من گوشیو در اوردم چنتا مسئله از روش بنویسم این اومده گیر داده بهم

مامانم هم گف فلانی ب تو چه (ب خواهرم گفت) منم کاری کردم ک مامانم هم از دستش عصبانی شد رفت کتکتش زد

ب طرز عجیبیییی ازش نفرت گرفتم کثیف عوضیییو .

بگو بچه هش ساله دنبال چی میگردی عوضیییی.

اگه من اینو نکشتم از سگ کمترم

گاهی تنها مرگ درمان است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به روانپزشک مراجعه من 

چند سالته ؟

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

دیوانه ای؟ ادم عاقل اینجوری حرف نمیزنه

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

همش ۸ سالشه ، ینی عقل و درکش همینقدر کوچولو🤕 چجوری دلت اومد این تاپیکو بزنی ؟؟ 

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

اینجوری گفتی چقدر دلم براش سوخت.تو باید حامیش باشی.بزرگترش.تکیه گاهش. گذشت و چشم پوشی از خطاهاش کنی.تا میتونی بهش محبت کن دنیا خیلی بی رحمه.بعدها دلت میسوزه

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
رفتار اسی درست یا نه کار ندارم ولی یه بچه هشت ساله نباید شبیه ادم بزرگا رفتار کنه

ببین بچه های الان اون بچه هایی که ما بودیم نیستن. ولی خب اینجا مشکل از خانوادشونو در اصل.

یکی سر پا موند و رسید:)