2777
2789
عنوان

رابطه خارج از ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 5596 بازدید | 209 پست
آرهکلا تو رابطه مرد یا باید باهات ازدواج کنه،یا ارتباط فیزیکی برقرار کنه که بفهمی دوستت داره و قصدش ...

ارتباط فیزیکی تودوران دوستی فقط درحد بوس وبغل بیشتر ازاین اشتباهه

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

خب همونهکلا یا ازدواج میکنن،یا تماس فیزیکی برقرار میشهالبته بگم،این رابطه فیزیکی بستگی به شهر و فرهن ...

من خودم جوریم با یه مرد نامحرم نمیتونم بیشتر از حد لزوم حرف بزنم حتی در ول بدم میاد با مردا دهن به دهن بزارم و این چیزا برام سخته تحملش حتی اگر ناخواسته دستم به دست مردی بخوره هی ناخودآگاه دستمو به زمین یا لباسم میمالم احساس میکنم دستم کثیف شده 😂دست خودم نیستا ناخواسته میکنم این کارو😂 خدا کنه پسرامم حد و مرز بشناسن و همه بچه ها عاقبت بخیر بشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنتشون کنه که زندگی رو برای جوان ها سخت کردن و از ازدواج دورشون کردن خدا انشالا کمکتون کنه عزیز ...

قربونت برم خیلی سخته وام بگیریم قسط بدیم بقیه هزینه هارو چیکار کنیم مگ حقوق ی معلم از 12 تومن بیشتره..؟ 

ی جاهای میخوام جدا شم وقتی حرص میخوره میگه اخه چیکار کنم وقتی نمیتونم داشته باشمت.. 

من خودم جوریم با یه مرد نامحرم نمیتونم بیشتر از حد لزوم حرف بزنم حتی در ول بدم میاد با مردا دهن به د ...

خب شمام ازدواج کردی دیگه

رابطه دوستانه نداشتی قبلش

همسرتونم کارای عاطفی و... رو خب بعد ازدواج میکرده و اوکی بوده

ولی در کل مرد اگه رابطه فیزیکی نداشته باشه با یه زن نشونه خوبی نیست اصلا

خیلی معتقده باید اون زنو عقد کنه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

قربونت برم خیلی سخته وام بگیریم قسط بدیم بقیه هزینه هارو چیکار کنیم مگ حقوق ی معلم از 12 تومن بیشتره ...

دلم واسه جوان های دم بخت بیشتر از خودم میسوزه عزیزم 🥹🥹🥹🥹

خدا کمک همه کنه عزیزم 

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤
خب شمام ازدواج کردی دیگهرابطه دوستانه نداشتی قبلشهمسرتونم کارای عاطفی و... رو خب بعد ازدواج میکرده و ...

اها جالب بود😀    به هر حال ان شالله همه موفق و عاقبت به خیر بشن و از فساد دور باشن  دیگه پیر و جوانم نداره😪

خب همونهکلا یا ازدواج میکنن،یا تماس فیزیکی برقرار میشهالبته بگم،این رابطه فیزیکی بستگی به شهر و فرهن ...

کلا توهر شهری باشه چه بزرگ چه کوچیک رابطه فیزیکی فقط باید درحد بوس وبغل باید باشه بیشتر از این غلطه

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

کلا توهر شهری باشه چه بزرگ چه کوچیک رابطه فیزیکی فقط باید درحد بوس وبغل باید باشه بیشتر از این غلطه

نه

با پسر شهر کوچیک بوس ممنوعه

به شدت ریسک داره

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

خیلی عالیه آدم چارچوب داشته باشه و پاشم بمونه .

ولی قرار نیست کلا تو این دنیا به کسی به خاطر لایف استایلش کاپ بدن و بهتره آدم مغرور نشه .

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را