2777
2789
عنوان

رابطه خارج از ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 5596 بازدید | 209 پست
ایشون داره همون احکام محرم نامحرمی رو اجرا میکنه منتها برای اینکه از سمت همه پذیرفته شه و کسی بهش نگ ...

من ولی چهارچوب دارم و خودم را مذهبی نمیدونم...یه کلیپی بود دختره تو امریکا میگفت من باکره ام ...خب این یعنی چارجوب نه الزاما مذهبی...

مشکلی هم نداره ...شما چهارچوب تون از دین هست ...امثال من از اعتقادات دیگه

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آرهکلا تو رابطه مرد یا باید باهات ازدواج کنه،یا ارتباط فیزیکی برقرار کنه که بفهمی دوستت داره و قصدش ...

نمیدونم من متاهلم و قبل ازدواجم تجربه دوستی نداشتم هیچ جوره شو😅یه کم سخته درکش برام 

قشنگ بود

خیلی به این جمله اعتقاد دارم پسری که میاد بهت پیشنهاد س...ک...س میده تو دوران دوستی بدون تورو واسه ازدواج نمیخواد 

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

عزیزم تو این دوسال چرا ازدواج نکردید رابطه ای که پاک و مقدس باشه حیفه که طولانی بشه زمان رابطه های پ ...

بخدا از خدامونه

پولشو از کجا بیاریم

متاسفانه ی دبیر ساده شیمیه:) 

خونواده خاصی نداره ک پشتوانه ی باشه 

فک میکنی دل ما نمیخواد 

از خدامه ی بار محکم بغلش کنم تو تموم مشکلات زندگیم.. 

خیلی به این جمله اعتقاد دارم پسری که میاد بهت پیشنهاد س...ک...س میده تو دوران دوستی بدون تورو واسه ا ...

اونجایی فهمیدم ک ادما همو تو رابطه برای چی میخوان ک دیدم جا رابطه سعی داره تک تک مشکلات منو حل کنه

من ولی چهارچوب دارم و خودم را مذهبی نمیدونم...یه کلیپی بود دختره تو امریکا میگفت من باکره ام ...خب ا ...

من باکره ام

چرا؟ 

چون خواستم وقتی میگم توهم مث من باشی با غرور بگم برای بچم ی الگو باشم ک راحت تن نده ب خواسته بقیه

عزت نفس داشته باشه

اعتماد بنفس 

قوی باشه

نترسه! 

فک نکنه چون رفت دنیا تموم شده

خیلی به این جمله اعتقاد دارم پسری که میاد بهت پیشنهاد س...ک...س میده تو دوران دوستی بدون تورو واسه ا ...

خب خیلی ها هم این مدلی ازدواج میکنن...به نظر من اشتباهه ولی باعث نمیشه همه ازدواج ها کنسل بشه...

به نظرم یه دختر و پسر وقتی قبل از ازدواج رابطه جنسی برقرار کنن، شناخت درستی ممکن هست حاصل نشه و یا تهش به ازدواج نرسه...اون وقت خیلی اسیب پذیری ایجاد میشه و ریسک بزرگی کردند در مورد روح و جسم شون...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

نمیدونم من متاهلم و قبل ازدواجم تجربه دوستی نداشتم هیچ جوره شو😅یه کم سخته درکش برام

خب همونه

کلا یا ازدواج میکنن،یا تماس فیزیکی برقرار میشه

البته بگم،این رابطه فیزیکی بستگی به شهر و فرهنگ پسر هم داره

مثلا پسر شهر کوچیک باید نهایتا دستشو بگیری،بیشتر نه

و زودم ازدواج کنی باهاش

پسر شهر بزرگ بیشترم میشه پیش رفت

لول بندی داره

مثلا پسریو که مال شهرستانه اصلا نباید قبل ازدواج بوس کنی

جدی هم میگم اینو

خیلییی مهمه رعایت این مسئله

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

من باکره امچرا؟ چون خواستم وقتی میگم توهم مث من باشی با غرور بگم برای بچم ی الگو باشم ک راحت تن نده ...

👌👌

آرهکلا تو رابطه مرد یا باید باهات ازدواج کنه،یا ارتباط فیزیکی برقرار کنه که بفهمی دوستت داره و قصدش ...

میدونی اگ تاپیک منو خونده باشی ما کاملا دلمون میخواد اما ب چارچوب من احترام میزاره

دوست پسر من بعد مدت ها مطالعه ب خدا ایمان پیدا کرده

فکرشو بکن چطور ادمی چارچوب منو داره حفظ میکنه.. 

بخدا از خدامونهپولشو از کجا بیاریممتاسفانه ی دبیر ساده شیمیه:) خونواده خاصی نداره ک پشتوانه ی باشه ف ...

خدا لعنتشون کنه که زندگی رو برای جوان ها سخت کردن و از ازدواج دورشون کردن 

خدا انشالا کمکتون کنه عزیزم 

ولی سعی کنید با همون وام ازدواج و یکم قرض و پس انداز و یکم مراسم ها رو ساده بگیرید و برید سر زندگیتون عزیزم 

سخت بگیری سخت میگذره🥹🥹🥹

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤