2777
2789
عنوان

رابطه خارج از ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 5593 بازدید | 209 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقیقتا احکام دینی هم مشکلات خودش داره اما خب این حد و مرز ها خوبن! چه برای زن چه برای مرو

ایشون داره همون احکام محرم نامحرمی رو اجرا میکنه 

منتها برای اینکه از سمت همه پذیرفته شه و کسی بهش نگه تو مذهبی هستی به عبارت خیلی باکلاس تری میگه من چارچوب دارم

اگر همه ابعاد زندگی رو در نظر بگیرید متوجه میشید که احکام دینی کاملا درست و طبق فطرت انسان اند

رفته رفته کار به جایی میرسه طرف ایمانش رو هم قایم میکنه حتی نماز رو در جایی که نبیننش میخونه

دقیقا من جلوی دوستام که نماز میخونم یه جور با تعجب و تمسخر بهم نگاه می کنند و میگن تو واقعا نماز میخونی؟!

ایشون داره همون احکام محرم نامحرمی رو اجرا میکنه منتها برای اینکه از سمت همه پذیرفته شه و کسی بهش نگ ...

من اسمشو باکلاس نکردم برای اینکه همه فهم بشه اینو گفتم

من با مذهب هیچ مشکلی ندارم

دانشمندان گفتن وقتی مردی بازنی رابطه جنسی داره dna اون مرد دررحم ومغزاستخوان ومغز زن باقی میماند

چرا هایمن درزنان هست ایا خداوند خواسته زنواذیت کنه خیرخدا میخاد جایی که انسان قراره بوجود بیاد وخدا ازروح خودش دران بدمد پاکیزه باشه وماهانه این قسمت بدن رو میشوره وپاک میکنه

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

ایشون داره همون احکام محرم نامحرمی رو اجرا میکنه منتها برای اینکه از سمت همه پذیرفته شه و کسی بهش نگ ...

"همه" احکام دینی رو قبول ندارم 

اما این بخش درسته 

موسی به دین خودت عیسی به دین خود دوست عزیز

آخ که این اسم روشن فکری بدجوری بد شد به هر حال هر کسی که انسان باشه میدونه چجوری باید زندگی کنه .متا ...

وقتی دختر 15 ساله رو تو مطب میبینم ک دستاش میلرزه و دم گوشم میگه اگ بابام بفهمه میکشتم اتیش میگیرم میفهمی...؟ 

عزیزم تو این دوسال چرا ازدواج نکردید 

رابطه ای که پاک و مقدس باشه حیفه که طولانی بشه 

زمان رابطه های پاک و مقدس رو آلوده میکنه شک نکن این رو کامل درک کردم من 

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤
تعجب داره ؟

آره

کلا تو رابطه مرد یا باید باهات ازدواج کنه،یا ارتباط فیزیکی برقرار کنه که بفهمی دوستت داره و قصدش جدیه

مردی که هیچ ارتباط فیزیکی ای برقرار نمیکنه یه جای اون رابطه میلنگه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه