2777
2789
عنوان

رابطه خارج از ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 5597 بازدید | 209 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه بچگانه؟ من از وحشتناک ترین ترس هام با اون ادم فرار کردمهرروانشناسی ک فکرشو کنی برای درمان مشکل ...

میتونم بپرسم قصد ازدواج با ایشون رو دارید یا نه ؟

یا برعکس ایشون اصلا قصدشون ازدواج هست ؟

تو این لجنزاری که راه انداختن همه چیز اوکیهفرهنگ نابود شده رو کی میخواد درست کنه !هر چیزی حد و مرز خ ...

ممن دست بچه هامو میگیرم میکشم بیرون

توهم این کارو کن ی نسل تمیز بکشیم از این لجنزار بیرون ک اسمش روشن فکریه

بخدا فقط استرس و عذابه.. 

نمیدونم تو محیطی که من زندگی میکنم همچین چیزی امکان پذیر نیست چه دوستام چه فامیل همکلاسی هام حداقل د ...

بله 

ولی هر چیزی که اتفاق افتاده دلیل بر این هست که میشه و وجود داره.

من و همسرم خیلی تو دوران آشنایی از نظر روحی به هم وابسته شدیم ولی اصلا فیزیکی ارتباطی ایجاد نکردیم...

من نمیگم از من کسی یاد بگیره یا نسخه بپیچم یا توصیه کنم...حرفم اینه که اینطور بوده 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

کلاطبق فرهنگ وعرف ماکاملاحق باشماست

بسیاربسیاربستگی به آدمش داره

نمیشه گفت اونی که دست طرف روگرفته ناپاک هست

بایدلقمروکم کم مزه مزه کردبایدطرف رودیدبارهاوسنجید

بعضی هارابطه ی قبل ازدواج داشتن وشوهرشون نه تنها سرکوفت نزده بلکه اون روهم مثل خودش آدمی دیره کع خواسته لذت ببره وبعضی خانمهاهم بقول شمادست کسی بهشون نخورده واماشوهره توزردازآب دراومده

امامن درکل باشماموافقم مگردختراحساساتی تباشه وبلدباشه گلمیش روازآب بکشه بیرون ودرکل بارابطه مخالفم امابازم صلاح هرکس روواقعاخودش بهترمیدونه

چرا اینقدر مذهبی بودن خجالت آور شده؟

اصلا هم خجالت آور نیست، باعث افتخاره که تسلیم دستورات خالقت باش😍

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

قطعا باید ی فرقی باید باشه بالاخره من میخوام با کسی باشم ک فقط با من بوده

خب دیگه اون بستگی به خودت داره عاقلانه و آگاهانه انتخاب کنی اما اگه نظرت اینکه چون چارچوب داری باید یه امتیاز باشه برات متاسفانه الان دیگه اینجوری نیس

واقعا با اینکار ارزش خودمون میاریم پایین اتفاقا این پسرا همچین دخترایی نمیگیرن ب فرض هم که بگیرن همی ...

دقیقا حرفتو قبول دارم

طرف تو ی دعوا ی چیز نامهم رو هزار بار میاره اینو نیاره؟ 

چرا اینقدر مذهبی بودن خجالت آور شده؟

اصلا هم خجالت آور نیست، باعث افتخاره که تسلیم دستورات خالقت باشی😍

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

ممن دست بچه هامو میگیرم میکشم بیرونتوهم این کارو کن ی نسل تمیز بکشیم از این لجنزار بیرون ک اسمش روشن ...

آخ که این اسم روشن فکری بدجوری بد شد 

به هر حال هر کسی که انسان باشه میدونه چجوری باید زندگی کنه .

متاسفانه جامعه رو ی سری موجود که انسان نیستن فرا گرفته حتی اسم حیوان هم نمیشه بهشون داد !