2777
2789
عنوان

رابطه خارج از ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 5592 بازدید | 209 پست

سلام لطفا برای شفای محمدصادق و خواهرش یه دونه صلوات بفرستید یا دعاشون کنید . یا اگه نمازشب خوان هستید موقع نماز شب دعاشون کنید. الهی خیر دنیا و آخرت ببینید 

در زمان حضرت موسی (ع) یک زن پاک سرشت نزد حضرت موسی (ع) آمد و به او گفت: ای پیامبر خدا برای من دعا کن که خدا به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند. حضرت موسی دعا کرد، ندا آمد: ای موسی آن زن را عقیم آفریدیم. حضرت موسی به زن گفت: خداوند فرمودند که شما را عقیم آفریده. زن یکسال بعد آمد و مجددا از حضرت موسی خواست که دعا کند تا خداوند متعال به او فرزند صالح عطا کند. حضرت موسی دوباره دعا کرد. خداوند مجددا فرمود: ما این زن را نازا آفریده ایم. بعد از یکسال حضرت موسی زن را دید که یک کودک در آغوش دارد. از او پرسید: این فرزند کیست؟ آن زن گفت: فرزند من است. حضرت موسی به خدا عرض کرد: بارالها، چگونه این زن فرزند دارد در حالیکه عقیم است؟؟خداوند فرمود: موسی هر بار که به او گفتم: عقیم، او مرا رحیم خواند. پس رحمت من بر تقدیر و سرنوشت پیشی گرفت و به او فرزند عطا کردم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرین گل گفتی ـ

باز رابطه ی ج ن سی خارج از ازدواج که دو نفر به هم وفادارن رو میتونم هضم کنم چون دختره فقط داره به خودش ظلم میکنه ولی این دخترای مجرد و زنای متاهلی که با بقیه مردا لاس میزنن و عقده ی توجه دارن رو هیچ جوره نمیتونم هضم کنم که خیلییی هم زیاد شدن 

چارچوب قشنگهبا ادمای بی حد و مرز نمتونم کنار بیام. بی حد و مرز توی رابطه، توی کلام، توی نگاه تو هرچی ...

از امضات خوشم اومد کپی کردم

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
بله ولی هر چیزی که اتفاق افتاده دلیل بر این هست که میشه و وجود داره.من و همسرم خیلی تو دوران آشنایی ...

من درمقایسه با کسانیکه میشناسم وقبولشون دارم مذهبی نیستم یه مسلمان عادی که خدا وپیامرشو وقرانشو قبول دارم تا این حدکه برام مساله ی محرم ونامحرم مهمه حرمت  بدن زن برام مهمه اینکه روابط آزاد که اسمش روشنفکریه زنا شمرده شده تو قرآن خودمم با عشق ازدواج کردم همسرم چون مادرش راضی نمیشد یه مقدار ازاشنایی تاازدواج طول کشید نه دست دادن داشتیم نه هیچی خانواده ها درجریان ارتباط بودن هدف ازدواج بود ازنظر روشنفکران الانم اسکول نبودیم هیچ کدوممون 

ببین من خودم شهرستان زندگی میکنم تقریبا کل پسرای شهرمون اهل رابطه فیزیکین

الان این پسرا راضین دستمالی خودشونو یا دستمالی یکی دیگه رو برای زندگی مشترک انتخاب کنن؟

آرهکلا تو رابطه مرد یا باید باهات ازدواج کنه،یا ارتباط فیزیکی برقرار کنه که بفهمی دوستت داره و قصدش ...

عزیزم همیشه این نظریات روشن فکرانه درست ازآب نمیاد دوست دختر من دوسالی هست که با پسری درارتباطه .پسره با جدیت میگفت قصدم ازدواجه بندو آب دادن الان آقا میگه نمیخوام هم مرتکب زنا شدن هم سر دختره بی کلاه موند 

عزیزم همیشه این نظریات روشن فکرانه درست ازآب نمیاد دوست دختر من دوسالی هست که با پسری درارتباطه .پسر ...

نگفتم زنا کنن

گفتم رابطه فیزیکی

پسری که کلا بهت دست نزنه نرمال نیس

اگه خیلی معتقده میتونه زود ازدواج کنن،ولی این که سیخ بشینه کنارت و بهت مشتاق نباشه غیرعادیه

البته فرهنگ خونوادگی پسر و محیطی که توش بزرگ شده هم مهمه

هر پسری جنبه رابطه جنسی کاملو نداره

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

دانشمندان گفتن وقتی مردی بازنی رابطه جنسی داره dna اون مرد دررحم ومغزاستخوان ومغز زن باقی میماندچرا ...

احسنت اصلا فلسفه عده نگه داشتن تو طلاق که سه ماهه یا تو فوت  همسر که چهار ماه وده روزه تو قرآن همینه باهر عادت ماهانه بخشی ازاین اثرات ازبدن خارج میشه تااثری از بقایای رابطه دربدن نمونه. بدن پاک میشه وتو ازدواج بعدی نطفه ای که تشکیل میشه کاملا متعلق به همسر جدید هست 

نگفتم زنا کننگفتم رابطه فیزیکیپسری که کلا بهت دست نزنه نرمال نیساگه خیلی معتقده میتونه زود ازدواج کن ...

عزیز دلم اگه دینو قبول داشته باشی کلا لمس نامحرم رو گناه میدونه ولی خوب متاسفانه قبح خیلی چیزا شکسته شده 

عزیز دلم اگه دینو قبول داشته باشی کلا لمس نامحرم رو گناه میدونه ولی خوب متاسفانه قبح خیلی چیزا شکسته ...

خب همون پسری هم که معتقده میتونه سر موعد ازدواج کنه و خانوم رو لمس کنه بعد ازدواج

من منظورم اون قسمت غریزی آدماس

حالا طرف یا معتقده و در چارچوب ازدواج این کارو میکنه،یا بدون ازدواج.ولی به هر حال اون کششه وجود داره.

ولی پسری که کلا واکنش به اون دختر نداره و رابطه فیزیکی ای کلا نمیخواد عادی نیس.

چون حتی مذهبی هم باشه حداقل شور و شوق ازدواجو داره و دنبال ازدواج با دختر مورد علاقشه.نه که مثلا یه مرد بزرگسال ۳ سال بی هدف بره و بیاد،هیچ رابطه فیزیکی ای هم نباشه.

این جور مردا یه جای کارشون قطعا میلنگه.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

جالب بود👌

اما چرا میگید عرزشی؟ فکر نمیکنید این برچسبا که رسانه یاد داده زیادی زشته؟ و جز تفرقه و فتنه‌ اثر دیگه ای نداره؟

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸