2777
2789

توروخدا کمکم کنین فراموشش کنم برام دعا کنین حالم خوب نیس من سال های سال ب پاش موندم با وجود نارضایتی خانواده ها  بازم موندم ب پاش. 

ولیییی اونکه عاشقم بود اونکه میگف خیلی دوسم داره چرا روز مرد تو بغل ی دختر دیگه دیدمش 😢😢😢😢

بخدا دارم جون میدم شب روز گریه میکنم بازم دلم اروم نمیشههههههههههه.

حتی شده دنبال دعانویس باشم ک کلا کاری کنن فراموش کنم😢😢😢😢😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این همه سال تحقیق نکردی ببینی چطور ادمیه؟

بخدا ک یدونه بود از هر بابت حرف نداشت عاشقم بود بخاطرم گریه میکرد دوسم داشت ولی همش دروغ بووود اون یکی دیگه دوست داشت اونم دختر عموش ک روز مرد دیدم بغل هم هستن😢😢😢😢 براش کادوی روز مرد گرفته بودم موند تو دستم😢😢😢

بیرون تو بغل یکی دیگه دیدیش؟؟؟

روز مرد تو اینستا دیدم دختر عموش ی استوری تار گذاشته  ک روزت مبارک مرد من . ای دی عشق منم گذاشته بود  بعد ک زدم استوری بعدی دیدم دستشو انداخته گردن دختره تو بغل هم عکس گرفتن😢😢😢😢

میدونم خیلی سخته اما میگذره قوی باش خودتو جمع و جور کن الان اون کسی که ادعای عاشقیش میشد داره واسه خودش خوش گذرونی میکنه با یکی  دیگه…ارزش یه قطره اشکتم نداره

بخدا ک یدونه بود از هر بابت حرف نداشت عاشقم بود بخاطرم گریه میکرد دوسم داشت ولی همش دروغ بووود اون ی ...

فدای سرت عزیزم خداروشکر کن قبل از عقد شناختی چطور ادمیه .... انشاالله ی مرد لایق پیدا بشه بیاد تو زندگیت خیلی خدا دوست داشته که بهت فهموند چطور ادمیه

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

میدونم خیلی سخته اما میگذره قوی باش خودتو جمع و جور کن الان اون کسی که ادعای عاشقیش میشد داره واسه خ ...

میدونم حرفت حقه میفهمم چی میگی ولی چجوری اروم باشم چن روزه شب و روزم شده گریع چووووون میگفت عاشقمه میگف دوسم داره میگف بخاطرت هرکاری میکنم ولی روز مرد دیدم با دختر عموش بغل هم هستن😢😢😢😢

حالاناراحت کادوت نباش بده به یکی دبگه

واقعا این چ حرفیه ک داری میزنی من روحم قلبم اعتمادم ذره ذره وجودم نابود شده تو میگی  ناراحت کادوت نباش؟؟؟

دلم میترکه از این که با کلی ذوق شوق برای روزش کلی برنامه چیدم ولی تنها چیزی ک فهمیدم این بود اون عاشق یکی دیگس