2777
2789

من پنج سال پیش کاربری داشتم بعد یه اقایی اونجا  بود حالا سی خورده ای سالشه  با من یه بحثی کرد  منم خیلی ناجور سوزوندمش خرابش کردم  حالا  فک کنید  من دو سه  سال  تمام  این سایت نیومدم  بعد یبار  اومدم تو گفتینوم اومده گفته یکاری  میکنم خون گریه کنی  مثل  عقاب بالا سرتم😐  اخه مرتیکه خر این سایت به کتفمم  نیس  بخاطرش خون گریه کنم   

فک کن  یه مرد سی سال به بالا چقدر پلشته که چندین ساله دنبال کاربریامه تا پشت سرم حرف بزنه😐  نمیدونم واقعا چرا انقد جدی میگیرید اینجارو  بلاگرا اینستا رو انقد پیگیر نیستن که شماها هستین 

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI

فکر کن یه مرتیکه بالای سی سال چقدر بیکار و لوزر و انگل اجتماعه که اینجا عضوه تازه عین عقاب هم بالا سرشه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط مردا اینجوری نیستن

خانوما هم شده ادمو نشون کنن اگه مخالفشون بودی و تو یه تاپیک دیگه اگه باهاشون موافق باشی مینویسن متو ریپلای نکن بابت فلااان اتفاق

بعضیا کلا پر از کمبود و عقده هستن برات مهم نباشه

یکی هست از یکی کینه داره خب؟😂

بعد تو همه ناشناسا نزدیک یک ساله پیام میزاره این دو نفر باهمه کثیفن فلان

فکن یک سالللل

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

فکر کن یه مرتیکه بالای سی سال چقدر بیکار و لوزر و انگل اجتماعه که اینجا عضوه تازه عین عقاب هم بالا س ...

همونو بگووووو میگه  مث عقاب بالا سرتم😂

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI

یه تعدادی 

اگه نصف این جدیت کارگاه بازی و..

تو زنوگی واقعیشون داشتن این حال روزشون نبود

طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍

فکر کن یه مرتیکه بالای سی سال چقدر بیکار و لوزر و انگل اجتماعه که اینجا عضوه تازه عین عقاب هم بالا س ...

چرا عضو نباشه؟اینحا عضو پدران هم داره و حزو قوانین سایت هست که میتونن باشه و چته.مشکلش چیه اخه.تا وقتی سرشون تو کار خودشونه و عادی رفتار میکنن