2777
2789

قبلا ۸۳ بودم رژیم گرفتم شوم ۷۲

الان لباسام همه گشاد شدن 

ی شلوار نیم بگ خریدم الان برام بگ شده ی شلوار دمپا خریدم هم کمرش گشاد شده و و دیگه مدلش برام از بین رفته 

ی کت هم خریدم قبلا اندازه بود الان گشاده 

چیکار کنم همرو ۴ ماه پیش گرفتم😑

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالت خریدارم بهترین حال لباس گشاد بشه 

چه رژیمی گرفتین؟خیاطی ببرین همه رو درست میکنن

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

رد نکنی بره که پشیمون میشی .

خب چیکار باید بکنم الان لباسام همه برام گشاد شدن و دیگه اندازم نیست چی بپوشم؟

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

حالت خریدارم بهترین حال لباس گشاد بشه چه رژیمی گرفتین؟خیاطی ببرین همه رو درست میکنن

رفتم باشگاه مربی باتوجه ب چیزی ک میخوام بهم برنامه ورزش و غذایی داده

میترسم خراب کنه ینی شلوار دپا و مام استایلم میتونه درست کنه؟

خب چیکار باید بکنم الان لباسام همه برام گشاد شدن و دیگه اندازم نیست چی بپوشم؟

اونایی که میشع بده خیاط اونایی هم‌که نمبشه بذار انباری.

منم لاغر بودم چاق شدم همه لباس کوچبکمو رد کردم بعد دوباره لاغر شدم اون لباسا هنوز مد هستن.

دلمم مونده پیششون

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
همه رو بده خیاط تعمیر کنه

میترسم خراب کنه 

ینی میتونه دمپا و مام استایل رو هم درس کنه؟

رفتم باشگاه مربی باتوجه ب چیزی ک میخوام بهم برنامه ورزش و غذایی دادهمیترسم خراب کنه ینی شلوار دپا و ...

بله اگر خیاط ماهر باشه من م یه دوره کاهش وزن داشتم همه رو درست کردبرام 

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

اونایی که میشع بده خیاط اونایی هم‌که نمبشه بذار انباری.منم لاغر بودم چاق شدم همه لباس کوچبکمو رد کرد ...

اخه خیلی خشکل بود تاحالا نپوشیدمش دمپا و مام استایلرو😓

رفتم باشگاه مربی باتوجه ب چیزی ک میخوام بهم برنامه ورزش و غذایی دادهمیترسم خراب کنه ینی شلوار دپا و ...

بده یه خیاط مطمئن و خوب بعد که تحویل گرفتی درست چک کن برای من اومده بود اضافه پارچه رو نبریده بود شلوار بد می ایستاد فقط دوخته بودش منم دقت نکرده بودم موقع پرو

بله اگر خیاط ماهر باشه من م یه دوره کاهش وزن داشتم همه رو درست کردبرام

اها خیلی ممنون از کمکتون 

بده یه خیاط مطمئن و خوب بعد که تحویل گرفتی درست چک کن برای من اومده بود اضافه پارچه رو نبریده بود شل ...

اها چشم خیلی ممنون