2777
2789
عنوان

موهای زائد صورت

2042 بازدید | 189 پست

من الان ۱۵ سالمه دیگ خوب کلاس نهمم هستم کلل مدرسمون‌همه صورتاشون حتی هفتمیا اصلاح شدس و خیلی ارایسته منم روز به روز داره موهای صورتم بیشتر میشه دیگ جدی خوده صورتم دیده نمیشه

مامانم میگه زشته حرف درمیارن موهای صورتتو بزنی هر وقت شوهر کردی بزن

آخه نمیتونم‌کلا صورتم مو گرفته 

بنظرتون از چی سنی باید ادم زد؟

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

بابا بلند شو یه تیغ اصطلاح مخصوص بگیر بزن بره پشمارو😑

هنوز این طرز فکرا وجود داره خداوکیلی

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا بلند شو یه تیغ اصطلاح مخصوص بگیر بزن بره پشمارو😑هنوز این طرز فکرا وجود داره خداوکیلی

بدا دورر از سختگیری بیش از حدشون اینو دیگ‌نمیکشم بعضی بچه های مدرسمون گاهی جلو ایندم میگن سیبیلاتو بزن پهلوون جوابشونو میدم ها ولی خوب ادم یجوری میشه

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

نمیشه سن خاصی رو گفت چون موهای یه نفر ممکنه زیاد باشه و باید بزنه و مال یکی ممکنه نباشه و نیازی نباش ...

من رو لپام مخصوصا نزدیک گوشم پرهه 

یعنی چی بمون شوهر کنی شاید یکی هیچوقت شوهر نکرد. 😐اسی تا چه حد مستقلی؟ می‌تونی تنهایی بری آرایشگاه ...

ا منم دوسس ندارم شوهر شوهر بعدم پن ۲۵ اینا خواستم شوهر کنم دانگشاهو چیکار کنم

مستقلی که وایی تو خونه زندانیم فقط مدرسه میمر اونم زیر نظر مامانم

تنهام نه پولشو ندارم برم ارایشگاه

ولی میتونم تیغ اصلاح بخرم بزنم از رفیقم کمک میگیرم ولی خوب نمیزارن سیبیلامو با کلی التماس و گریه بخاطر عروسی قبلی زدم چون واقعا با ۱۵ سال سن اون سیبیلا واقعا ضایه بود

مامان منم همین رو میگه نمیزاره بزنم منم موهای صورتم زیاده در حدی که هی دوستام مسخره میکنن 

یه بار هم چند سال پیش زدم ولی مامانم انقدر دعوام کرد که نگو 

الان جرئت نمیکنم چیزی بهش بگم ولی اگر دست به صورتم بزنم دیگه واویلا میکنه 

مامان منم همین رو میگه نمیزاره بزنم منم موهای صورتم زیاده در حدی که هی دوستام مسخره میکنن یه بار هم ...

بخدا مسخره میکنن کار ندارم کارشون بده فلانه آخه راست میگن دختر به این بزرگی با این همه موو من پوستم‌گندمی روشن ولی انقدد موو داره پیشونیم اینا پره سیاه دیده میشم

بزن بابا خودت بزن به اونا کاری نداشته باش وقتی ببینن زدی دیگه نمیتونن چیزی بگن

ببخدا میترسم چطوری باهاشون حرف بزنم

آخه چرا انقدر بعضی مامانا اذیت میکنن 

آخه چرا نمی‌خوان باور کنن الان اون جامعه قبلی نیست که مسخره نکنن دوران عوض شده اما اونا هنوز توی تفکرات قدیمشون موندن و نمی‌خوان عوضش کنن😬