2777
2789
عنوان

طلاق غیابی خواستگار

408 بازدید | 33 پست

دوستان ی خواستگاری دارم  تو شرکت کارمیکنه

خونش اجاره ای

ی پراید داره 

تک پسره 

بعد تو عقد جدا شده میگه زن سابقم غیابی شده تو شش ماه

و  دلیل جداشدنشم پرسیدم میگه زنم دروغ زیاد میگفت

من ب طلاق غیابی زنش خیلی مشکوکم یعنی چجوری تو شش ماه غیابی جدا شده؟ و چرا این نرفته دادگاهشو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا چرا باید درباره چنین خواستگاری حتی فکر کنی

من چار پنج ساله جداشدم مامانم پیله کرده ک این خوبه چون خواستگارام  خیلیاشون بچه دارن. این از نظر قیافه فقط مورد پسندمه بقیش نه وضع مالیشم نه

برای طلاق غیابی یعنی زن یه دلیل محکمه پسند و استدلال منطقی به دادگاه ارائه داده مرد تو دادگاه حاضر نشده غیابی حکم طلاق رو دادن.

حالا دلیلش چی بوده مهمه.

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

برای طلاق غیابی یعنی زن یه دلیل محکمه پسند و استدلال منطقی به دادگاه ارائه داده مرد تو دادگاه حاضر ن ...

میگه شش ماه دعوایی بودیم مگه میشع تو شش ماه نباشی طلاق غیابی بدن؟

من چار پنج ساله جداشدم مامانم پیله کرده ک این خوبه چون خواستگارام خیلیاشون بچه دارن. این از نظر قیا ...

اشتباه نکن

با چشم باز تصمیم بگیر

ک مجبور نشی برای بار دوم شکست رو تجربه کنی خدایی ناکرده

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
میگه شش ماه دعوایی بودیم مگه میشع تو شش ماه نباشی طلاق غیابی بدن؟

ترک زندگی خانوادگی توسط زوج حداقل به مدت 6 ماه متوالی یا 9 ماه متناوب در مدت یکسال بدون عذر موجه.

اعتیاد زوج به یکی از انواع مواد مخدر یا ابتلای وی به مشروبات الکلی.

محکومیت قطعی زوج به حبس 5 سال یا بیشتر.

ضرب و شتم یا هر گونه سوء رفتار مستمر زوج که عرفا با توجه به وضعیت زوجه قابل تحمل نباشد.

ابتلای زوج به بیماری های صعب العلاج روانی یا ساری یا عارضه صعب العلاج دیگری که زندگی مشترک را مختل نماید.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

اشتباه نکنبا چشم باز تصمیم بگیرک مجبور نشی برای بار دوم شکست رو تجربه کنی خدایی ناکرده

منم نظرم منفیه ولی بنطرت سن ۲۶سال خیلی زیاده برام؟؟مامانم یکسره میگ سنت بالا بره کسی نمیاذ

ترک زندگی خانوادگی توسط زوج حداقل به مدت 6 ماه متوالی یا 9 ماه متناوب در مدت یکسال بدون عذر موجه. اع ...

اینا شرطای طلاق غیابی از طرف زنه.

اون چیزی که گفته شامل اولی میشه اما بازم تحقیق کن.

1
5
10
15
20
25
30
35
40