2777
2789
عنوان

صدا قشنگا با کلاسا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 25 پست
هیچ مشکلی تو زندگی نداری اول صبحی فقط گیر اینی؟

خدا رو سپاس در هر شرایطی هستم 

شمام دنبال تایپیکت مشکلات مردم نباش مثلا چیکار از دستت برمیاد آخه بنده خدا

برو خدا روزیتون یک تایپیک دیگه بده 

هار هارهاااار🤣🤣🤣🤣🤣

only God

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا مثل من بودن باید عصبانیشون میکردی صداشون هوخشتره میشد 🤣

بازم خوبه من حتی نمیتونم اداشو در بیارم صدام و لحنم مث اکبر قصابه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
شما بگو چه کاری از من بر میاد؟ چطور تو عصبانیت صداتو درست کنم؟

دست خودت نیست بلد نیستی یه سری چیزا ذانی 

برای شما دعوت نام نفرستادن که خودت اومدی خوش گلدین

میتونستی بگی دنبال راهکار هایی باش که همیشه آروم باشی و خونسرد یا چنتا راهکار بگی برای آرامش خود را حفظ کردن که با موردی مثل شما برخوردم چیکار کنم فقط🤣

only God

من صدام خوبه باور میکنی همین تو دوران دبیرستان باعث شده بود اعتماد به نفسم گرفته بشه؟😐

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

خب تو که خودت همه رو بلدی من چی بهت بگم😅😅

راهکار آروم بودن بلد نیستم چند نفر گفتن نماز 

چون موقع نماز همیشه دوتا فرشته کوچولو دوربرمن زیر چادرم بازی میکنن اصلا نمازام عمیق نیستن انداختم گردن بچه هام😅

only God
خدا رو سپاس در هر شرایطی هستم شمام دنبال تایپیکت مشکلات مردم نباش مثلا چیکار از دستت برمیاد آخه بنده ...

سبحان الله😂😂😂

انقدری که من به بختم لگد زدم رونالدو به توپ نزده....                              حجابم بهترین داراییمه...❤

راهکار آروم بودن بلد نیستم چند نفر گفتن نماز چون موقع نماز همیشه دوتا فرشته کوچولو دوربرمن زیر چادرم ...

حضرت علی هم وقتی نماز میخوندن بچه ها شون رو سر و کولش بازی میکردن به نظرم نمازی که توش محبت به بچه باشه ثوابش هم بیشتره