من وقتی خیلی آروم صحبت میکنم صدام و لحنش و نوعش همه میگن وای چقد با کلاسی چه آرامشی چه صدای قشنگی
حالا کی موقع وویس در گروه ها موقع دعوا با همسرم و دوران سرماخوردگیم به قدری زیبا میشه همسر هم مش زنگ میزنه بحرفه من جون ندارم ساکت میشم فقط گوش میکنم 😅 اما خود واقعیم موقع عصبی شدن از کاراهای کودکانم و صحبت با خانواده ای عزیزم که همیشه ناراحتم میکنن حالت عادی صدام کلفت و تند تند صبحت میکنم نمیدونم چیکار کنم همیشه مثل اون اولی باشم فیلم هایه یهویی که مبگیرم میخام فقط صدامو نشونم ینی 🤣🤣🤣🤣🤣
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اونا مثل من بودن باید عصبانیشون میکردی صداشون هوخشتره میشد 🤣
بازم خوبه من حتی نمیتونم اداشو در بیارم صدام و لحنم مث اکبر قصابه
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
شما بگو چه کاری از من بر میاد؟ چطور تو عصبانیت صداتو درست کنم؟
دست خودت نیست بلد نیستی یه سری چیزا ذانی
برای شما دعوت نام نفرستادن که خودت اومدی خوش گلدین
میتونستی بگی دنبال راهکار هایی باش که همیشه آروم باشی و خونسرد یا چنتا راهکار بگی برای آرامش خود را حفظ کردن که با موردی مثل شما برخوردم چیکار کنم فقط🤣