2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باردار میشی دیگه پریود نمیشی اصن یکی از نشانه های بارداری کم پیش میاد کسی باردار باشه پریودم بشه

اونم میگن اخه پریودی نیس لکه بینی خیلی کمه ک باز میگن خطرناکه 

باردار میشی دیگه پریود نمیشی اصن یکی از نشانه های بارداری کم پیش میاد کسی باردار باشه پریودم بشه

کم نه. اصلا پیش نمیاد .مگر خون هماتوم پشت جنین باشه ک با شیاف باید برطرف شه. خدا تو بارداری ب خانوما ازین بابت حال داد خخخ

کم نه. اصلا پیش نمیاد .مگر خون هماتوم پشت جنین باشه ک با شیاف باید برطرف شه. خدا تو بارداری ب خانوما ...

اها همین هماتوم و شنیدم ک اگ کسی خون ببینه یا همون لکه بینی هماتومه

اها همین هماتوم و شنیدم ک اگ کسی خون ببینه یا همون لکه بینی هماتومه

اوهوم. من موقع بارداری دومی داشتم اولش خیلی ترسیدم فکر کردم با خونریزی بچم سقط میشه گریه میکردم. رفتم دکتر گفت بچه ضربان قلب داره اوکیه اون خون هماتوم بود برام شیاف نوشت. هر شب ک میخواستم بخوابم یکی مصرف میکردم تا صبح تکون نمیخوردم. ده تا گزاشتم اوکی شد

درحد چقد بود خونریزیت؟

خونریزی اولش در حد اندازع نصف کف دست روی لباس زیرم خون بود ک رفتم توالت خونو  دیدم ترسیدم. همون جا سکته زدم دراز کشیدم بازم تیکه تیکه خون میومد رفتم سونو اورژانسی دیدن هماتومه شیاف نوشتن اون شب مصرف کردم خون بند اومد. فرداش در حد دو سه قطره بود ک بازم شبش شیاف گزاشتم روزای سوم ببعد دیگ خون ریزی نداشتم ولی شیاف گزاشتن رو ادامه میدادم. تا این ک رفتم سونو گفتن هماتوم جذب شد دیگ مشکلی نیست