2777
2789
عنوان

ماهیچه رو چجوری بپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 41 پست

ماهیچه رو معمولا با رب درست نمیکنن 

اول یه تفت با کره بده بعد یه عالمه پیاز حلقه ای کف ظرفت بریز ماهیچه رو بذار روش بازم یه عالمه پیاز حلقه ای بریز روش

آب بریز بذار بپزه 

اول کار بهش نمک نزن سفت میشه

ادویه هم سلیقه ایه میتونی کاری و دارچین و زردچوبه و فلفل سیاه بزنی

آخر کار بیست دقیقه قبل سرو زعفرون غلیظ

ده دقیقه قبل سرو نمک

۵ تومن شد😂

چه دلی داری دختر

پیاز خلالی خرد کن با سیر له شده یکم که تو روغن تفت دادی ماهیچه هارو اضافه کن تا یکم سرخ بشن بعد روش ادویه‌های دلخواهت و زعفرون دم کرده و کمی دارچین بریز بعد روش آب بریز بذار بپزه

من اینجوری میپزم خوشمزه میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار یخچال 

یکم روغن بریز تو قابلمه یا زود پز پخت ماهیچه چربی هاشو جدا کن اگر داره دوتا پیاز درشت بردار یکم تفتش بده خیلی کم ماهیچه هارو بهش اضافه تفتش بده ۵ حبه سیر هم بزن بهش خوردش نکن سیرو کره هم اضافه کن با فلفل سیاه و زعفران یکم خیلی کم زرد چوبه آب بریز درشو بزار بپزه 

یادت باشه پیاز نباید خیلی سرخ بشه

💚🌱

کمی نخود جدا بپز بذار کنار وقتی پخت نمک و فلفل سیاه بزن ، پیاز زیاد خلالی کن بریز داخل قابلمه ماهیچه ها رو بذار روی پیاز کمی زردچوبه و فلفل و دو قاشق روغن بزن و اب جوش در قابلمه رو بزار تا بپزه هر بار نگاه کن اب ماهیچه تموم نشه ، وقتی پخت نمک بزن  زعفران هم دم کن بریز روی ماهیچه ،جدا کمی پیاز داغ درست کن نمک و فلف بزن برای تزیین بریز روی ماهیچه ها با کمی از نخود های پخته شده و اب گوشت رو هم بریز که خشک نباشه 

اول پیاز آب میندازه ولی کم کم آبش کشیده میشه و رو به سرخ شدن میره

ماهیچه هم با همون آب پیاز میپزه و سرخ میشه

فقط نیاز به مراقبت داره که پیاز نسوزع

نمک و فلفل و زردچوبه هم به مقدار بازم بزن

رب انار ، رب گوجه خیلی سلیقه اییه 

ولی حتما آب نارنج اگر داری نصف استکان آب نارنج با نصف استکان آب قاطی کن 

در نیمه ی پخته شدن ماهیچه بریز کنارش 

رب بزنی مثل آبگوشت میشه.

با پیاز درشت قاچ شده؛ زردچوبه، فلفل، لیموعمانی و یه چوب دارچین و کمی آب بذار یواش بپزه. وقتی پخت نمک هم اضافه کن.

من از اینکه همه غذاها خیلی بی ربط زعفرونی باشن خوشم نمیاد. با طعم و طبع گوشت و خورشت که اصلا سازگار نیست.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.