2777
2789
عنوان

اونایی ک قصد بد دارن

1227 بازدید | 164 پست

بچه ها عززیزااااان اونایی ک قصد خودک...شی دارین نفهمای بیشعورررر الاغ الهی دردتون بخوره توسرمن ازخدا بترسین داغ رو دل خونواده هاتون نذارین.الان کامنت ی الاغودیدم ک داشت میپرسید چیا براخودکشی خوبه.من ۱ماهه ک دارم درد از دست دادن میکشم چشام دیده ولی مغزم باورنمیکنه که رفته. دردتون توقلب من یکم ظرفیتتونوبالاببرید اخه چرااااااااااااا سوار خر شیطونید والا بالله اون دنیا بایستی جواب اشکای خونوادتونو بدینااا فک نکنین چون خودکشی کردین از اذیتا ورنجای اینور راحت شدین اونور واستون هتل رزرو کردن نخیر بتمرگین سرجاتون

نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسایی که خانواده ندارن چی؟ 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است.دنیایی که مادرم رو در نوجوانی از دست دادم قشنگ نبود و قشنگ نخواهد شد 

چه مهربون بی عصابی

والله دیگه جونمو به لبم رسوندن

نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم

کاملا منطقی

کاش ی جو عقل داشتن

منکه خانوادم خوشحالم میشن..پس ولسه چی بمونم هر چی باشه از زندگی الانم بهتره هر چی

منم

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است.دنیایی که مادرم رو در نوجوانی از دست دادم قشنگ نبود و قشنگ نخواهد شد 

خودکشی بد نیست همیشه

دقیقا 

کسایی که خانواده ندارن چی؟

خداهسسسسسسس خداهسسس خداهسسسسس. اون دنیا والله قسم گل وبلبل نیس واسه کسایی ک خودکشی کردن