2777
2789

قبلا حیاطمون بچه دنیا اورد اونابزرگ شدن دوباره جدیدا بچه اورد ک شیرخوارهستن حالا همیشه چندروز غیبش میزد ولی الان ک بچه شیرخوار داره ازش بعیده نیاد بنظرتون اتفاقی واسش افتاده؟

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

مهرشو گذاشته اجرا رفته خونه باش تا بابای گربه ها به خودش بیاد

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازدواج کرده. ما هم یک کفتر داشتیم.بچه هاش را ول کرد.

خدا کنه اینطور باشه و اتفاقی براش نیفته .اخه خیلی مسیولیت شناس بودو هوای بچه هاشو داشت

یکی از چیزایی که هیچوقت قرار نیست برام عادی بشه هم بچه گربه‌ست. یعنی چی که انقد کوچولویی؟  چجوری انقد نازی؟ صدات چرا اینجوریه؟تو دهن جا میشی؟

شرایط زندگی برام عفت کلام نزاشته    اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🙏

یکی از چیزایی که هیچوقت قرار نیست برام عادی بشه هم بچه گربه‌ست. یعنی چی که انقد کوچولویی؟ چجوری انق ...

اره والله اگه ببینی چقدنازوادادارن

کوچه های اطراف قدم بزن نگاه کن بپرس از مغازه دارا که گربه ندیدین خدانکرده ماشین زده وگرنه باید میومد

یعنی امکان اینکه خودش نخاسته نیومده نیس؟

اگر نیومد ، بچه هاش رو بین کسایی که حامی گربن پخش کنید حداقل ازشون مراقبت کنید یا بزارید پیش گربه ماده های دیگه تو خیابون 

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

اگر نیومد ، بچه هاش رو بین کسایی که حامی گربن پخش کنید حداقل ازشون مراقبت کنید یا بزارید پیش گربه ما ...

خودم دارم بهشون غذا میدم خاهراشونم ک بزرگ شدن پیششونن دارن باهم بازی میکنن

خودم دارم بهشون غذا میدم خاهراشونم ک بزرگ شدن پیششونن دارن باهم بازی میکنن

پس خدا چقدر بابت اینا به زندگی تون  برکت میده