2777
2789
عنوان

اونایی ک قصد بد دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 164 پست
چی بگم اونقدر فشار روی مردم هست اونقدر گرفتاری هست که همه افسرده شدنخدا باعث و بان ی این وضعیت مردمو ...

منم خستم و همه چیمو ازدست دادم ولی ب فکرخودکشی نیستم قراره باسختیا ومصیبتا ابدیده بشیم دیگه اگ یهو جابزنیم فرقمون باحیوونا چیع ک فاقد درکوشعورن.؟

نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرص نخور عزیزم💜

وای سکته کردم اینام مث خواهرمن دلم اتیش میگیرررره

نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم

آدمی که انقد بع عذابه مثل من خودکشی براش یه نعمته

نه نگووووو مطمئن باش بااین عذابا قراره اون دنیا بهت خوش بگذره بخوده خدا قسم .توفقط جا نزنو قوی باش وبی ظرفیت نباش.

ان مع العسر یسرا(این ایه کافی نیس واست.؟؟)

ی روز قراره توسط خدا تشویق بشی ک باخواسته ها وحکمتاش ساختی وناامیدنشدی

من که مامانم ندارم و کسی منتظرم نیست که بردگردم پس فرقی به حالم نداره 🚶

اگ راست میگی ادرس میدم بیابامنومادرم زندگی کن توهم عین دخترما ولی حرف از خودکشی نزن میام پارت میکنم

حاضرم قسم بخورم یه ذره هم دوسم ندارن متنفرم هستن نشون دادن و گفتن که میگم💔مادر..هستم ولی نه مث ماما ...

چندسالته عزیزم.؟؟

نه نگووووو مطمئن باش بااین عذابا قراره اون دنیا بهت خوش بگذره بخوده خدا قسم .توفقط جا نزنو قوی باش و ...

من قبول ندارم هرکس نظر خودشو داره واقعا ولی من هیچ وقت آسونی ندیدم اون دنیام معلوم نیست ببینم یا نه تموم مدت تو سختی بودم از این به بعدم همینه حتی بدترش

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است.دنیایی که مادرم رو در نوجوانی از دست دادم قشنگ نبود و قشنگ نخواهد شد 

الهی روحشون شاد باشه عزیزم متاسفم خدابیامرزه

خیلی خیلی ممنون بقای عمرخودتوخونوادت خواهرعزیزم

اگ راست میگی ادرس میدم بیابامنومادرم زندگی کن توهم عین دخترما ولی حرف از خودکشی نزن میام پارت میکنم

دروغی ندارم بگم اصلا با خانواده زندگی نمیکنم

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است.دنیایی که مادرم رو در نوجوانی از دست دادم قشنگ نبود و قشنگ نخواهد شد 

ولی من مهربونی از خدا ندیدم حتی یه بار حس نکردم داره نگام میکنه چه برسه باهام مهربون باشه میدونی چقد ...

من هم کلی سختی کشیدم.ازبابا دایی پدربزرگ وبعدهم شوهرسابقم کلیییی کتک خوردم .میدونم حق داری ولی خودکشی راهش نیس مطمئن باش 

وقتی ذاتت مهربونه اما دیگه میزنی به سیم آخر:

به من نگاه کن عزیزم! حواست رو بده به من لطفا. از اینکه نمی‌تونی خوب عکس بگیری خجالت نکش. از اینکه یه چنل نداری خجالت نکش. از اینکه کسی بهت ابراز عشق نکرده خجالت نکش. از اینکه تاحالا کافه نرفتی نترس. از اینکه خیلی چیزای توی منوی کافه رو نمیدونی خجالت نکش. از اینکه نمیتونی پینترستی زندگی کنی ناراحت نباش. از اینکه پی دی اف کتابا رو می‌خونی و پول کافی برای خریدشونو نداری ناراحت نباش. از اینکه تو کنکورت به چیزی که میخواستی برسی نرسیدی نترس. از بیکاری نترس. از اینکه همه ی کتابای دنیا رو نخوندی ناراحت نباش. چون دوربین گوشیت بده یا هنوز مامانت نمیذاره دست به قیافه‌ت بزنی و.. فکر نکن زشتی و لایق نفرتی. ما هممون کلی ضعف داریم. بر خلاف چیزایی که نشون میدیم. فقط ضعف هامون متفاوته. من با همه ی بی پولی ها، با همه ی سختی ها دوست دارم و تو تو قلبم جا داری..

کاش ی جو عقل داشتن

اگ کسی دوستم داشت به فکر خودکشی نمیفتادم

حتی ماه پیش رفته بودم قرص برنج پیدا کنم از عطاری :)

عاشق گربه ها🥺🍓 با کسایی که واکسن هاری شون رو نزدن حرفی ندارم جوابشونم نمیدم😎