2777
2789
عنوان

اونایی ک قصد بد دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 164 پست
کاش ی جو عقل داشتن

چی بگم 

اونقدر فشار روی مردم هست اونقدر گرفتاری هست که همه افسرده شدن

خدا باعث و بان ی این وضعیت مردمو هلاک کنه

آنچه در درون آدم می مانَد، بی نهایت بیشتر از آن چیزی است که به صورت کلمات بیرون می آید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداهسسسسسسس خداهسسس خداهسسسسس. اون دنیا والله قسم گل وبلبل نیس واسه کسایی ک خودکشی کردن

آدمی که انقد بع عذابه مثل من خودکشی براش یه نعمته

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است.دنیایی که مادرم رو در نوجوانی از دست دادم قشنگ نبود و قشنگ نخواهد شد 

اگه خانواده نداشته باشیم چی

خدا کمه.؟؟؟من دیدم تنهایییی زندگی کردن وشاکره خدا.خدا اون بالا حواسش بهت هس از۱۰۰۰۰۰۰تا مادر مهربونتر

نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم

گاهی اون باری که رو دوشته تو این دنیا فقط با مرگ از روی شونه هات برداشته میشه و ادامه دادن به این زن ...

چقدددد حق میگی واقعا تو‌ دوست خوب منی 🫂🤝🏻

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است.دنیایی که مادرم رو در نوجوانی از دست دادم قشنگ نبود و قشنگ نخواهد شد 

منکه خانوادم خوشحالم میشن..پس ولسه چی بمونم هر چی باشه از زندگی الانم بهتره هر چی

غلط کردی احمقه بی مغز مگه تو توذهنشونی ک همچین زری میزنی احمق الاغ مادر نیستی ک بفهمییییییی شاید زبونشون تندوتیز باشه ولی مادرررره مادر یباره دیگه همچین چیزیوبگی خودم میام سراغت

نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم

اگه بدونن عاقبتش چیه هرگز همچین کاری نمیکنن

😔😔😔من روحم درهم شکسته بخاطرنفهمیدن.الان ابجیم زیرخاکه وما حیران عزادار افسرده

غلط کردی احمقه بی مغز مگه تو توذهنشونی ک همچین زری میزنی احمق الاغ مادر نیستی ک بفهمییییییی شاید زبو ...

من که مامانم ندارم و کسی منتظرم نیست که بردگردم پس فرقی به حالم نداره 🚶

خودکشی بد نیست همیشه

الان میام خفت میکنما.انشالله ی روز مادر شی بفهمی چقدددد میترسی بچت نوک انگشتش زخم شه

غلط کردی احمقه بی مغز مگه تو توذهنشونی ک همچین زری میزنی احمق الاغ مادر نیستی ک بفهمییییییی شاید زبو ...

حاضرم قسم بخورم یه ذره هم دوسم ندارن متنفرم هستن نشون دادن و گفتن که میگم💔مادر..هستم ولی نه مث مامانم که برای من هست رفتارش..💔

کاربر جدید نیستم..

ولی بمیرم خانواده هم خوشحال میشن فقط ی نفره دوسم داره تو خانواده

بخاطر همون ی نفرم ک شده دهنتوببند وبه زندگیت ادامه بده وفکر بدنکن😡اخ الانه ک سکته کنم ازدستتون وای خدا 

خدا کمه.؟؟؟من دیدم تنهایییی زندگی کردن وشاکره خدا.خدا اون بالا حواسش بهت هس از۱۰۰۰۰۰۰تا مادر مهربونت ...

ولی من مهربونی از خدا ندیدم حتی یه بار حس نکردم داره نگام میکنه چه برسه باهام مهربون باشه میدونی چقد با زجه و التماس صداش زدم و کوچکترین محلی ازش ندیدم؟ میدونی چه بلاهایی تو زندگی سرم آورده و چه صحنه هایی نشونم داده؟ نه نمیدونی کاری سرم آورده که میگم کاش دوران جنینی مرده بودم و این روزا رو نمیدیدم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...