یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خداهسسسسسسس خداهسسس خداهسسسسس. اون دنیا والله قسم گل وبلبل نیس واسه کسایی ک خودکشی کردن
آدمی که انقد بع عذابه مثل من خودکشی براش یه نعمته
مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است.دنیایی که مادرم رو در نوجوانی از دست دادم قشنگ نبود و قشنگ نخواهد شد
گاهی اون باری که رو دوشته تو این دنیا فقط با مرگ از روی شونه هات برداشته میشه و ادامه دادن به این زن ...
چقدددد حق میگی واقعا تو دوست خوب منی 🫂🤝🏻
مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است.دنیایی که مادرم رو در نوجوانی از دست دادم قشنگ نبود و قشنگ نخواهد شد
من که مامانم ندارم و کسی منتظرم نیست که بردگردم پس فرقی به حالم نداره 🚶
خدا کمه.؟؟؟من دیدم تنهایییی زندگی کردن وشاکره خدا.خدا اون بالا حواسش بهت هس از۱۰۰۰۰۰۰تا مادر مهربونت ...
ولی من مهربونی از خدا ندیدم حتی یه بار حس نکردم داره نگام میکنه چه برسه باهام مهربون باشه میدونی چقد با زجه و التماس صداش زدم و کوچکترین محلی ازش ندیدم؟ میدونی چه بلاهایی تو زندگی سرم آورده و چه صحنه هایی نشونم داده؟ نه نمیدونی کاری سرم آورده که میگم کاش دوران جنینی مرده بودم و این روزا رو نمیدیدم