2777
2789
عنوان

بچه ها آب پیاز برای پوست خوبه؟

9594 بازدید | 25 پست

من صورتم لکه های قهوه ای داره سطحی هستند کرم های ضد لک و اسید میوه هم که استفاده کردم رفع نشد شنیدم آب پیاز خوبه...

به نظرتون لکه هارو از بین میبره

من براي جوش ميزدم.راستش چندان تاثيري نداشت. كه بعدا معلوم شد بخاطر كيست بوده جوشام.شمام بنظرم اول علت لك هارو پيدا كن چون ممكنه از كبد باشه

حتی انجام دادن یه کار اشتباه بهتر از هیچ کاری نکردن و دست روی دست گذاشتنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من براي جوش ميزدم.راستش چندان تاثيري نداشت. كه بعدا معلوم شد بخاطر كيست بوده جوشام.شمام بنظرم اول عل ...

قبلا صورتم لکه نداشت چندسال قرصهای باروری استفاده کردم الان خیلی کک ومک آورده صورتم نمیدونم چکار کنم

قبلا صورتم لکه نداشت چندسال قرصهای باروری استفاده کردم الان خیلی کک ومک آورده صورتم نمیدونم چکار کنم

به دكتر پوست بگو چه داروهايي مصرف كردي بهتر ميتونه راهنماييت كنه

من براي جوش ميزدم.راستش چندان تاثيري نداشت. كه بعدا معلوم شد بخاطر كيست بوده جوشام.شمام بنظرم اول عل ...

از کجا فهمیدی کیست داری ؟ چطوری درمان کردی ؟ منم خیلی جوش دارم خوب نمیشن

البته ی سری سونو رفتم گفت کیست ریز داری  اما فقط قرص ضدبارداری دادن بهم

از کجا فهمیدی کیست داری ؟ چطوری درمان کردی ؟ منم خیلی جوش دارم خوب نمیشن البته ی سری سونو رفتم گفت ...

من بخاطر دلدرد شديد رفتم دكتر برام سونو نوشت.يه دكتر نشون دادم گفت مشكلي نداري. دوباره دلدرد گرفتم رفتم پيش يه دكتر خيلي خوب.اون گفت چندتا كيست ريز داري.تازه گفت اگه الان درمان نكني بعد از ازدواج ممكنه ناباروري هم بياره

خب چطوری درمان میکنی ؟

تازه يه هفتست رفتم دكتر.بهم 14 تا دونه قرص medofer داد.فك كنم اسمش اين بود. گفت يكسال طول ميكشه روند درمانيت

تازه يه هفتست رفتم دكتر.بهم 14 تا دونه قرص medofer داد.فك كنم اسمش اين بود. گفت يكسال طول ميكشه روند ...

اها 

ب من ک قرص ضد بارداری دادن ی مدت خوردم همه گفتن نخور عوارض داره و فلان . دیگه نخوردم 

الانم پر جوشم

میخوام از ماسک و داروی گیاهی استفاده کنم ی مدت ببینم بهتر میشم یا نه 

اها  ب من ک قرص ضد بارداری دادن ی مدت خوردم همه گفتن نخور عوارض داره و فلان . دیگه نخوردم  ...

شما ازدواج كردي؟