arshida5555 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/18 تعداد پست: 3918 عنوان سرمه مگه برای دختر نوجوان چه ایرادی داره که مامانم انقدر دعوام کرد 132 بازدید | 12 پست من مژه هام مشکی بلند فره همین جوری بعضیا میگن ریمل و سرمه زدی؟ بعد سرمه کشیدم برای اولین بار ببینم چطور میشه مامانم خیلی سرم داد زد که پاکش کن شبیه زن ها شدی و....تو ای سن سرمه یعنی چیمگه چه ایرادی داره😐 1404/08/12 | 21:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یک_دختر_اردیبهشتی عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 8980 هیچی مامانت تفکراتش مشکل داره واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه
ماه_شب_های_تار۱ عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 14373 تفکراتش قدیمیه همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 12164 وا 😐 مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
شیمباسکالو عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 4782 چند سالته! شاید دوست نداره بزرگ به نظر برسی که البته به صلاحته
ماهور1401 عضویت: 1401/04/28 تعداد پست: 1545 ببخشیدا ولی زنایی ک دوس داشتن مردا باهاشون باشن و...قدیما سرمه های پررنگ میکشیدن متاسفانه بهشون میگفتن زنای خ ر اب
zahra7878 عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 37463 قدیمی هست حتما دوستنداره تو این سن چیزی بزنی وگرنه سرمه چشمو خیلی ناز میکنه من از اول راهنمایی سرمه و مداد چشم میزدم تا الان که ۲۶سالمه اتفاقا خیلی خوشگل میشه چشم https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_psk1.jpg
ماه_شب_های_تار۱ عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 14373 قدیمیا چی میگن مگه قدیمیا میگفتن خوب نیست دختر سرمه بکشه تو چشماش میدونی چرا؟چون تازه عروس ها و کسایی که عروسی کردن سورمه میکشیدن یه جورایی میگن دختر خوب نیست بکشه و حرف در میارن و این حرفا و هنوز این تفکرات رو دارن همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
zahra7878 عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 37463 ببخشیدا ولی زنایی ک دوس داشتن مردا باهاشون باشن و...قدیما سرمه های پررنگ میکشیدن متاسفانه بهشون میگف ... وای یا خدا این حرفا از کجا میاد خداوکیلی برعکس قدیما زنا آرایش غلیظ میکردن پس همه دلشون میخواسته مردا برن باهاشون یا قدیما واسه نوازد تازه به دنیا اومده سرمه میزدن به ابرو و تو چشم اونا هم پس احتمالا اینجوری بوده https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_psk1.jpg