2777
2789

دماغمو دو هفته اس عمل کردم خیلییی از روبه رو پهنه وقتی چسب ندارم اصلا پهن مدل بدیه😂💔

از نیم رخ خوبه ها ولی رو به رووو💔

موقعی که گچو برداشت اینجوری نبود اون موقع کوچیک بود فرم خوبی داشت ولی الان از رو به رو کلا همه جاش به اندازه اس

ورم داره ۶ماه تا یک سال باید بگذره

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر گفت محکم نزنم نمیدونم حالا براچی

ببین به حرف دکترت گوش کن

منتهی من این رو همینطوری میگم که بدونی

پنج تا چسب تقریبا روی بینی میخوره، دوتای بالایی مه از گوشه چشم شروع میشه روی استخون و محکم بزنی مهم نیست، من دکترم گفت محکم بزن که قوز نیاره 

دوتای بعدی روی نرمی میخوره که باید خیلی آروم بزنی 

آخری هم که سر بینی هست، نه خیلی سفت نه خیلی شل و ول 

دو بار در میون هم ی چسب سر بینی بزن حالتی که بینی رو بکشه بالا 

سر بینی ت رو هم خیای تیز چشب نزن