2777
2789
عنوان

بچه ها آب پیاز برای پوست خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9594 بازدید | 25 پست
الان بله ولی وقتی رفتم سونو و دکتر مجرد بودم 

از دكترت بپرس اگه عرقيات گياهي بخوري برات ضرر نداره. عرق كاسني و شاتره خيلي خوبه و كبد رو تصفيه ميكنه جوشهاي در اثر گرمي رو از بين ميبره. الويه ورا هم كه هميشه ميتوني به صورت موضعي مصرف كني

حتی انجام دادن یه کار اشتباه بهتر از هیچ کاری نکردن و دست روی دست گذاشتنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دكترت بپرس اگه عرقيات گياهي بخوري برات ضرر نداره. عرق كاسني و شاتره خيلي خوبه و كبد رو تصفيه ميكن ...

ممنون ک گفتی 

یادم باشه حتما الوئه ورا بگیرم تو خونه بزنم 

الوئه ورا چقد باید بمونه روی پوست ؟

ممنون ک گفتی  یادم باشه حتما الوئه ورا بگیرم تو خونه بزنم  الوئه ورا چقد باید بمونه روی ...

خواهش ميكنم. 10-20 دقيقه فقط دور چشم و لب نزن.

حتی انجام دادن یه کار اشتباه بهتر از هیچ کاری نکردن و دست روی دست گذاشتنه.
اها  ب من ک قرص ضد بارداری دادن ی مدت خوردم همه گفتن نخور عوارض داره و فلان . دیگه نخوردم  ...

سلام خانمی نه اتفاقا حتما برو همین قرصای جلوگیری که دو دوره استفاده کنی کلا جوشات خوب میشه.حجامت کبد هم خوبه.

وای عاااالیه من چهار روز زدم ولی پوستم مثل آیینه شده ممنون از اون خانمی ک گفت واقعا عالی بود پول الکی هم نمیدیم برای دکتر پوست فقط نمیدونم چکار کنم بوی بد اش بره حسش میکنم خیلی 

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...
وای عاااالیه من چهار روز زدم ولی پوستم مثل آیینه شده ممنون از اون خانمی ک گفت واقعا عالی بود پول الک ...

عزیزم آب پیاز لکهارو هم از بین میبره؟شما الان سفیدی و شفافیت پوستت هنوزم مونده یا موقتی بود؟