من بیست آبان سومین زایمانم رو کردم همگی خیلی خوشحال بودیم تا اینکه دو هفته بعدش پسر دومم که هشت سالشه توی مدرسه خورد زمین . اومد خونه گفت دستم درد میکنه از اونجایی که شوهرم خیلی پدر حساسی هست بچه رو برد بیمارستان لاله و عکس رادیولوژی انداخت و دکتر اطفال گفت به نظر من چیزی نیست حالا یه ارتوپد هم ببینه بد نیست فرداش برد ارتوپد دید درد پسرم کمتر شده بود ولی ارتوپد گفت بهتره ام آر آی بگیری یه موقع ترک نخورده باشه عکس رو انداختیم از گردن و شانه که دید و گفت چیزی نیست و پسرم دو روز بعد کاملا خوب شد . تا اینکه همکار شوهرم بهش زنگ زد گفت دامادمون جراح مغز و اعصاب هست عکس پسرتو بیار ببینه امشب خونه ی ما مهمون هستن به شوهرم گفتم ول کن دست بردار این بچه خوبه گفت حالا بزار ببرم ببینه . رفت و وقتی برگشت حالش خیلی بد بود گفت دکتره گفته این عکس پر از مشکل هست حتما اورژانسی باید عکس ام آر آی رنگی بندازین منم فردا صبحش نوزاد به بغل با کلی دلشوره رفتیم بیمارستان کسری با تزریق عکس رنگی گرفتن و شب دکتر دید و بدون هیچ ملاحظه ای در جا گفت بچه اتون تومور بدخیم در نخاع گردن داره ..... یا حضرت عباس فقط نگم براتون چه حالی بودیم اکثرا مادر هستین دیگه لازم نیست حالمو بگم....... ادامه دارد.......