2777
2789

من بیست آبان سومین زایمانم رو کردم همگی خیلی خوشحال بودیم تا اینکه دو هفته بعدش پسر دومم که هشت سالشه توی مدرسه خورد زمین . اومد خونه گفت دستم درد میکنه از اونجایی که شوهرم خیلی پدر حساسی هست بچه رو برد بیمارستان لاله و عکس رادیولوژی انداخت و دکتر اطفال گفت به نظر من چیزی نیست حالا یه ارتوپد هم ببینه بد نیست فرداش برد ارتوپد دید درد پسرم کمتر شده بود ولی ارتوپد گفت بهتره ام آر آی بگیری یه موقع ترک نخورده باشه عکس رو انداختیم از گردن و شانه که دید و گفت چیزی نیست و پسرم دو روز بعد کاملا خوب شد . تا اینکه همکار شوهرم بهش زنگ زد گفت دامادمون جراح مغز و اعصاب هست عکس پسرتو بیار ببینه امشب خونه ی ما مهمون هستن به شوهرم گفتم ول کن دست بردار این بچه خوبه گفت حالا بزار ببرم ببینه . رفت و وقتی برگشت حالش خیلی بد بود گفت دکتره گفته این عکس پر از مشکل هست حتما اورژانسی باید عکس ام آر آی رنگی بندازین منم فردا صبحش نوزاد به بغل با کلی دلشوره رفتیم بیمارستان کسری با تزریق عکس رنگی گرفتن و شب دکتر دید و بدون هیچ ملاحظه ای در جا گفت بچه اتون تومور بدخیم در نخاع گردن داره ..... یا حضرت عباس فقط نگم براتون چه حالی بودیم اکثرا مادر هستین دیگه لازم نیست حالمو بگم....... ادامه دارد.......

خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون شب بدترین شب عمرم بود تا لحظه مرگ فراموش نمیکنم . خلاصه این دکتر که این حرفو زد در پیت نیست خیر سرش رییس بخش مغز و اعصاب در یکی از بیمازستان های شمال هست و گفت چون من تهران نیستم ببرین پیش دوستم که تهران هست اونم از دکترای خیلی معروف هست خیر سرش. اونم تا ام آر آی رو دید فوری حرف دوستشو تایید کرد و گفت زیاد وقت ندارین زود باید عمل بشه از عضله پاش برداریم دور نخاع بپیچیم تومور رشد نکنه خوبه خوب نمیشه بدخیمه واااااای یا علی من چجوری این حرفارو شنیدم زنده موندم خدایاااااااااا

خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت
من جندوقت پیش یه تاپیک خوندم یکی گفته بود پزشکارو نمیبخشم اومده بودن زیرش نگشته بودن چرااینو میگی پز ...

من بودم هیچوقت نمیبخشم چون عشقم داشت از نا امیدی میمرد دکترگفته بود ۱ ماه وقت داری فقط خودش رو خدا فرض کرده بود

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍