2777
2789
عنوان

هرگز مادرم رو نميبخشم...

4418 بازدید | 45 پست

اين پست جنبه درد دل داره اينايي كه ميخوان عين خامباجي ها نصيحت كنن نيان.منو درك نمي كنن طبيعتا...

مادر من واقعا زن سرد و خشن و بي رحمي بوده.هنوزم هست.يه آدم بيمار و سرشار از نفرت كه فقط نفرت هاش رو توي وجود من خالي كرده.از وقتي مادر شدم متوجه شدم چقدر مادر بدي بوده.چون خودم ميبينم كه با يه لبخند و با يه كوچولو عشق چقدر دنياي كوچك بچه ام زير و رو ميشه ميگم.

تمام مشكلاتي كه من الان دارم؛ افسردگي عدم اعتماد به نفس اضطراب؛ مشكلات ارتباطي؛ عدم تسلط به خودم....همه و همه ريشه در رفتارهاي غلط اين زن با من داره.اون روح منو نابود كرده با دعواهاش با داد و بيداد هاش با تحقيرهاش با عقده هاش با همه ايناش....زورم ميگيره الان ميشينه رو به روي من و جوري رفتار ميكنه كه انگار نه انگار.خيلي راحت يادش رفته .اينكه من هميشه تشنه يه لحظه توجهش بودم و دريغ كرد.خودش رو فرشته جا ميزنه حس ميكنه بهترين مادر روي زمينه.حالم از ژستش به هم ميخوره.

پريروز خيلي تصادفي ديدم دوستم داره با يكي چت مي كنه؛ جملات مهربون و عاشقانه...ديدم با خواهرشه.به دل من موند يك بار من و خواهرم يا من و مادرم بتونيم ابراز علاقه صادقانه به هم بكنيم.جو بين من و خواهرم شديدا رقابتي و خصمانه بوده.اون هميشه خودشو بهترين ميدونسته چون فرزند محبوب مامان منه.و مادر ما اينقدر شعور و درايت نداشته كه بتونه جوري فرزندانش رو مديريت كنه كه به هم علاقه مند باشن.رفتار خواهرم با من بشدت سرد و يخه و بي محبت.من به اون محبت دارم ولي پاسخي نمي گيرم.نه كه بلد نيست محبت كنه.به همه محبت داره به جز من.

اصلا تو خانواده ما محبت كردن معني نداره فقط احترام هست و وظيفه.همين وهمين.همه نسبت به هم يا سرد هستن يا خشن.از وقتي دخترم به دنيا اومده فضا يكم تلطيف شده ولي نه چندان.من همه اينا رو از چشم مادرم ميبينم

تو رو خدا بچه هاتون رو بي دليل و بي قيد و شرط دوست داشته باشيد.عاشق شون باشيد و اين عشق رو پايبند به هيچي نكنيد.حتي تو حرف و شوخي به بچه نگيد دوستت ندارم.اگه افسرده ايد اگه خشم كنترل نشده داريد هر طوريتون هست شما  رو به خدا بريد روانپزشك و خودتون رو درمان كنيد.مسموميت خودتون رو در وجود بچه تون نريزيد.روزگارتلخ منو واسه بچه تون نسازيد.من خيلي از آسيب هايي كه ديدم به اين راحتي خوب بشو نيست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم منم یه درگیریهایی به خودم دارم که بخاطر رفتارهای پدرم درمن شکل گرفته

ولی بخاطر دستای زبرش بخاطر آفتاب سوختکی ها و....دوستش دارم برام زحمت کشیده فقط حیف بلدنبود دنیای بچگیم ونوجوانیم راخراب نکنه شاید اونم دنیای خوبی نداشته نمیدونم

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

متاسفم ک کسی مثل خودم وجود داره بین من وتنها برادرم هم مطلقا هیچ حسی وجود نداره 

منتظره بمیرم قشنگ ب شوخی وجدی میگه کاش تو نبودی 

پدرومادرمم نگم بهتره

خدای من 😍😍کمکم کن 💖💖

خداروشکر که خودت اخلاقت خوبه و تحت تاثیر جو گذشته با بچه ات بد رفتاری نمیکنی چون بعضی ها هستن میگن مگه ما خودمون چطور بزرگ شدیم که حالا بخوايم به بچمون محبيت کنیم یا ..... همون رفتار تکرار میکنن متاسفانه

شما هم اگر اینجوری اذیت هستی رابطه ات کمتر کن لازم نیست به خواهرت هم محبت کتی وقتی جوابی نمیگیری کاملا مثل خودش رفتار کن 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 

تاپیکت شاید برای تو یه درد دل باشه ولی برای من یه تلنگره که چقد رو تربیت بچه ام حساس باشم.

برای این حس تلخت ناراحتم و همچنین ازت ممنونم.تو سعی کن برای دخترت سنگ تموم بذاری دوست خوبم😊

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........

مامان منم خیلی زبونش نیش داره دلمو میشکنه بعد که جوابشو میدم میگه خیلی پر تکبری..همش ناامیدم میکنه میگه فردا روز رفتی خانه شوهرت بعدا دعواهاتون شروع میشه..یا میگه رفتی دلت واسه ما تنگ نمیشه..میگه برو پیش روانپزشک عصبی هستی..بنده خدا هیچی هم از نظم و خونه داری و آشپزی یادمون نداده چون بلد نبوده..از همه کس بدش میاد و از رفت و آمد بیزاره..منم اعتماد به نفس ندارم از بچگی اینجوری شدم😔

الان یه سری رو باید راضی کنی که حق با تو هست ،نه مادرت

تازه هر چی هم بیشت. توضیح بدی ،کمتر قانع میشن

من کاملا درک میکنم. چون مطمینا مادرت به گرد مادر من هم نمیرسه...جالب برام اینه که چطوری شما ها ازدواج میکنید و با کسی آشنا میشین؟؟؟؟😯😯😯😯 من اصلا رغبتی ندارم با زن همسایه سلام علیک کنم ، دیگه چه برسه به تشکیل خانواده دادن

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳

خب عزيزم خداروشكر كه تو به اين درك رسيدي كه كمبودهاي گذشته ت رو سر بچه ت خالي نكني و جا پاي مادرت نذاري, مطمين باش دخترت بزرگ ميشه و تمام روزهاي گذشته ت رو جبران ميكنه و برات مثل يه دوست ميشه, نگران نباش تو مادره خوبي هستي و نتيجه ش رو بي شك ميبيني❤❤❤

خدا جون هزار مرتبه شكرت كه منو لايق مادر شدن دونستي❤❤❤

منم اخلاق خیلی بدی دارم از خودم متنفرم به شدتتتتت 

همیشه دخترمو دعوا میکنم یا شاید بزنم 

هر کاری میکنم درست نمیشم  میخوام همیشه توی امتحان نمره 20 بگیره وقتی کم میگیره میزنمش با تحقیرش میکنم دخترم استرس گرفته 

تصمیم میگیرم خوب باشم ولی بعد چند روز دوباره یادم میره

عشقم خدااااا. و همسرم. و دخترم. دوستتون دارم