2777
2789
عنوان

هرگز مادرم رو نميبخشم...

| مشاهده متن کامل بحث + 4419 بازدید | 45 پست
خاک توسرم کاش بمیرم دخترم از دستم راحت بشه  من عاشق  دخترم هستم یکی اذیتش کنه چشمشو در می ...

عزیزم من خودم هر وقت نمره خوب میگرفتم و تشویقم میکردن بیشتر درس میخوندم. بر عکس هر وقت کتکم میزدن از اون درس متنفر میشدم و حس میکردم باید تقلب کنم تا نمرم خوب بشه ، به نظرم سعی کن وقتی نمره بد هم میگیره بهش بگو "من مطمینم دخترم باهوشه و تو کلاسشون از همه زرنگتره چون معلمش اینو بهم گفته. این نمره ای هم که گرفتی نمره ی خوبیه ولی این نمره ی دختر باهوش من نیست، تو باید بیشتر تلاش کنی چون تو باهوشترین دختر کلاسی. تو که نباید مثل بقیه باشی تو باید بهتر از بقیه باشی "

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک توسرم کاش بمیرم دخترم از دستم راحت بشه  من عاشق  دخترم هستم یکی اذیتش کنه چشمشو در می ...

حالا درس خوندن اینقدر مهمه؟؟؟؟؟؟؟..همه باید پروفسور باش؟؟؟؟..منو شوهرم هردو مهندسیم ولی من حاضر نیستم برا درس خوندن به بچم فشار بیارم..از چندسال پیش هم گفتم اگه دیدم درس نمیخونه و علاقه نداره.میگردم علایقشو پیدا میکنم تو اون زمینه تشویقش میکنم که ادامه بده..

خواهشا تفکرات مادرهای ده بیست سال پیش روادامه ندیم...همه زندگی تو درس خوندن خلاصه نمیشه..الان دوره ش اینجوری نیست دیگه.اینقدر تو مخ بچه فرو نکنیم اگه درس نخوند بدبخت میشه..اینکار خیانت به استعدادهای ذاتیه بچه س.

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
امروز باهاش کم کار کردم و بهش گفتم هر چقدر بلدی بنویس کاری ندارم چند بگیری ببینم فردا چیکار میکنه

مامان هليا جون يه پيجي تو اينستا هست به نام childpsychology  مال خانم رويا نوري روانشناس كودكه.وقشنگ ياد ميده چه جور بايد با بچه رفتار كرد.چالش اخيرش اينه: چالش بچه حرف شنو.اولين مرحله چالش اين بود كه براي مدت چند روز حق نداشتيم دستور بديم!! خيلي عجيب بود ولي واقعا موثر.من دخترم خيلي كوچولو هست ولي دقت كه كردم ديدم در طول روز يه عالمه دستور ميدم بي اختيار.حتي واسه بزرگتر ها موثر بود.مثلا واسه شوهرم.اومد اعتراف كرد كه اين چند روزه من خيلي عوض شدم گفتم من فقط دستور ندادم گفت همون!

برو حتما عضو پيج شو و همه پست هاش رو مطالعه كن.اينقدر چيزاي خوب ياد ميگيري كه باور نكردنيه.تو رو خدا به بچه فشار نيار قرار نيست به زور عالم و دانشمند بشه قراره شاد باشه.ه

الان یه سری رو باید راضی کنی که حق با تو هست ،نه مادرت تازه هر چی هم بیشت. توضیح بدی ،کمتر قانع میش ...

راستش فكرشو كه ميكنم شايد من ازدواج كردم به دليل اينكه از اون شرايط فرار كنم.كه شايد بتونم يكي رو دوست داشته باشم و آزادانه بهش بگم.اونم محبتشو به من ابراز كنه.البته اينم بگم كه هر مشكلي و ناملايمتي تو زندگي مشتركم دارم ريشه اش خودمم و اسيبهايي كه ديدم.جديدا بهشون آگاه شدم.ازدواج هم يه چالشه تو زندگي.نه معجزه است نه راه فرار نه ..... دقيقا يه چالشه كه هرچي آماده تر باشي توش جلوتري.

اومدیم فردا روز خواست بره فنی حرفه ای قطعا شما نمیذاری چون ازش انتظار دکتر مهندس داری خودتو عوض کن. دوست من دوره دبیرستان رفت فنی حرفه ای رشته خیاطی الان مزون داره و۱۰نفر زیر دستش کار میکنن 

فوق العاده از اونایی ک رفتن تجربی ب امید پزشکی و ته ته اش شدن ی رشته سطح پایین قبول شدن وظعش بهتره تو۲۵سالگی صاحب مزون خواهرش با۳۲سال سن سرآشپز ی هتل ۴ستاره است 

هردوتاشون تو رشته های از نظر مردم سطح پایین درس خوندن ولی چند میلیون  تومن در ماه درآمد دارن 

خدای من 😍😍کمکم کن 💖💖
اومدیم فردا روز خواست بره فنی حرفه ای قطعا شما نمیذاری چون ازش انتظار دکتر مهندس داری خودتو عوض کن. ...

واقعا ديگه دوره دكتر مهندس بودن گذشته.بايد استعداد و علاقه بچه رو كشف كرد و تو همون پيشرفتش داد.علاقه كه باشه هم دارمد خوب ميشه هم كارافريني مي كنه هم شاده

کاشکی مامان من مریض نبود حاضر بودم صبح تا شب بهم فحش بده، کف پاشم میبوسیدم مادر همیشه مادره

دوست عزيز بيماريها هميشه جسمي نيست.گاهي روحي يه.من بارها تو پست قبلم و اين پستم گفتم مادر من بيماري روحي داره كه مدتها نديد گرفته و روي اطرافيان خالي كرده.

شما كه اينقدر ايده آل گرا هستي آيا حاضري هر روز بشنوي كه تو زندگي مامانت اضافي هستي؟ اگه مادرت بهت بگه تقصير تو هست كه مريض شده و كلا همه مشكلات زندگيش تقصير تو هست چيكار ميكني؟ اگه وقتي داري ازش پرستاري ميكني بهت بگه برو نميخوام ريختت رو ببينم چكار مي كني؟؟ اگه هولت بده؟ كتكت بزنه و داد بزنه سرت و فحشت بده چي؟؟ اگه همه غريبه ها رو به تو ترجيح بده؟؟ به جاي شعار دادن خودتو بذار جاي من.فرض كن همه عمرت اينا رو ديدي و شنيدي مي دوني هم مادرت بيماري داره ولي مادرت تو رو طرد ميكنه و نمي بينه.مطمئنم نميتوني تحمل كني.

دوست عزيز بيماريها هميشه جسمي نيست.گاهي روحي يه.من بارها تو پست قبلم و اين پستم گفتم مادر من بيماري ...

اره عزیزم من جای شما نیستم. من قضاوت نکردم شمار رو فقط آرزوی خودمو گفتم. شما اگه احساس میکنی رسالت خودتو به عنوان یه دختر برای مادرتون انجام دادی پس دیگه باید آرامش داشته باشی و به خدا توکل کنی.

اره عزیزم من جای شما نیستم. من قضاوت نکردم شمار رو فقط آرزوی خودمو گفتم. شما اگه احساس میکنی رسالت خ ...

اينو نمي دونم.هيچ وقت نفهميدم مادرم از من دقيقا چي ميخواد.اگه مدتي باهاش ارتباطم رو كم كنم باز زنگ ميزنه ميگه تو قدر نشناسي تو نمك نشناسي به من سر نمي زني... وقتي هم برم كه اون جور.

اينو نمي دونم.هيچ وقت نفهميدم مادرم از من دقيقا چي ميخواد.اگه مدتي باهاش ارتباطم رو كم كنم باز زنگ م ...

به نظرم اگر کسی اشتباه میکنه مسئولش خودشه. به نظرم شما باید صبور باشی و تا جای ممکن مدارا کنی. ان شاء الله که همه چیز درست بشه.

تاپیکتونو خومدم دقیقا مثل منید باز خداروشکر ازدواج کردی 

من چی بگم خواستگار خوب ندارم مجبورم بمونم خونه پدریم

الان که اعتراض کردم به من توجه نمیکنی مادرای بقیه رو ببین سرم جیغ و داد میکنه تمام دستمو چنگ انداخته

از بچگی هم سرم داد میکشید تحقیرم میکرد جلوی جمع همون رفتاراش باعث شده اعتمادبنفس نداشته باشم با اینکه ظاهر خیلی خوبی دارم بعضی اوقات میگم شاید من مقصرم ولی مادرای دیگرو میبینم غصه میخورم چقدر به بچشون توجه دارن برمیگرده میگه از بس حسودی