2777
2789
عنوان

عطسه

89 بازدید | 9 پست

سلام خانوما گاهی برام درست در میاد انقدر فکر کردم روانی شدم بچم ده ماهشه نمیتونم لذت ببرم زندگی کنم ببینید یه اتفاقی افتاد من یه سی تی اسکن از بچم تو ۷ ماهگی انداختم دکتر گفت اشعه داره البته یه دکتر نوشت از سرش انداختم همون اشعه مونده تو ذهنم از کلی دکتر پرسیدم گفتن یه سی تی اصلا خطری نداره برای کودکان دوزش کمه فرق داره ولی کن ول کن نبودم از فکر مدام تجزیه تحلیل میکردم حدود ۲ ماه ولی بیست روز شدید شد منتها مثلا روزی دو ساعت صبح سه ساعت بعدازظهر که خدایی نکرده چیزی به بچم نشه اکثرا به خاطر وسواسم استرسی که دارم فقط به منفیه نگاه میکنم به یه درصد خطر اومدم چند بار مثبت شدم و عطسه نیومد ولی به بار که مثبت شدم عطسه امد اونم یه بار به نتیجه خوب رسیدم عطسه نیومد ولی دفعه بعد دوباره تو ذهنم نشخوار کردم که ببین هیچی نمیشه نترس یه هو عطسه کردم از استرسم عطسه ام و نگه داشتم حالا سه ماه شب و روز ندارم که این عطسه با این نشخوار من درسته ؟؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وسواس فکری شدید داریحتما باید بری روانپزشک دارو بگیری

من بعد مثبت فکر کردن که مثلا خیالم راحت شد عطسه نیومد دوباره پاشدم بعد یه ربع تو اشپزخونه فقط یه ربع فکر نکردم کارهام و کنم دوباره فکر کردم که هیچی نمیشه عطسه اومد اینجا تو نی نی سایت میگن عطسه تو امیدواری برعکسه برای خودمم شده ولی خوب همش تو مغزم کلنجار میرم که خوب اگر من نشخوار نمیکردم عطسه نمیومد این عطسه درسته به نظرت واقعا حالم خوب نیست میگم چرا اون تایمی که فکر نکردم نیومد خسته ام 😭😭

این عطسه به نظرت درسته خیلی نگرانم عطسه با فکر یه هویی برام درست در اومده چند بار ؟

معلومه که الکیه

اصلا از ریشه حرفات غلطه 

متوجه نیستی از شدت استرس که داری چی میگی

خیلی انگار اضطراب داری

به خدا باید دارو مصرف کنی

من بعد مثبت فکر کردن که مثلا خیالم راحت شد عطسه نیومد دوباره پاشدم بعد یه ربع تو اشپزخونه فقط یه ربع ...

بابا ول کن تروقران اینا چیه داری میگی

پاشو دوخط قران بخون به خدا پناه ببر 

برو دکتر 

این حرفا چیه میزنی تو 

برو روانپزشکدقیقا منم همین بودم عین خودت ولی دارو خوردم باور کن راحت میشی

چشم عزیزم فردا میرم ممنونم که وقت برلم گذاشتی توروخدا برام دعا کن بچم گناه داره برای دخترمممم بعد ۱۲ سال بغلش کردم اصلا حالم خوب نیست