2777
2789

ینی امکان نداره اکثر اینایی که زیر بیستن یا ۱۸ سال شدن نپرن به آدم و پرخاشگری نکنن و نظر بیجا ندن البته نمیگم همشون ولی خب اکثرا اینجورین

یه نظری دادم تو یه تاپیک یه بچههههه سال اومده داره به نظر من‌گیر میده و ول کنم نیس د ول کن دیگه چقد عقده هاتو میخوای خالی کنی سردرد گرفتم ازت دستت وای😵‍💫😂 تازه تاپیک زده چرا نی نی یارا رسیدگی نمیکنن به بی ادبی و فلان 

بعد دوساعت اومدم باز صد تا روم ریپ زده زد تا تگ‌نی نی یار بسههههه بچههههه 🗿🗿🗿

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

وای دیشب دم دمای صبح ی بچه ۱۵ ساله اومد ب عربا توهین کرد بعد اون تاپیکا رگباری شد فکرکنم فرار کرد 

خودشون شروع میکنن دعوا رو خودشونم اذیت میشن😆

البته کم سن عاقلم داریم همه چی ب عقل و تفکره جسارت ب خوبا نباشه 

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه من ۲۲ سالمه واقعا بعضیا اینجورین؟ خودم اینجوری نبودم

منم دارم میرم تو ۲۲ سال 

به خدا اصلا این حجم از پرخاشگری رو نمیتونم هضم کنم اعصاب طرف از جای دیگه خورده هی میپره به آدم بسه دیگه خب😵‍💫😵‍💫😵‍💫 سر درد گرفتم از دستش رفتم فیلم دیدم اومدم ببینم چه خبره تو سایت صد تا پیام باز گرفتم ازش

دقیقا

توی یه تاپیکی یه دختر خوبی که ترم اول کارشناسی بود یه سوال تخصصی درباره رشته مون کرده بود منم راهنماییش کردم

در جوابم گفت بهتره برین اطلاعات بیشتری به دست بیارین😂😂😂

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
وای دیشب دم دمای صبح ی بچه ۱۵ ساله اومد ب عربا توهین کرد بعد اون تاپیکا رگباری شد فکرکنم فرار کرد خو ...

اره خب خدایی خیلیا هستن از سنشون بیشتر میفهمن 

ولی یه سریاشون خیلی حق به جانبن و فک میکنن حق باهاشونه این رو اعصابمه منم نمیتونم جوابشونو ندم😐😂

دقیقاتوی یه تاپیکی یه دختر خوبی که ترم اول کارشناسی بود یه سوال تخصصی درباره رشته مون کرده بود منم ر ...

وااااااای میگفتی تو خوبی بچه جان 🗿😂 

والا چی بگم زیر ۱۸ نمیدونستم اصلاا نی نی سایت وجود دارهالانم ۲۲ سالمه

منم خواننده خاموش بودم دیگه دیدم یه سری سوال دارم عضو شدم اونم که شد سردردم🗿😂

وااااااای میگفتی تو خوبی بچه جان 🗿😂

بهش گفتم باشه خانوم کوچولو😂😂😂

در جوابم واسم طلب آرامش کرد😂😂😂

گفت بعید میدونم روانشناس بالینی باشی😂😂😂😂

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
بهش گفتم باشه خانوم کوچولو😂😂😂در جوابم واسم طلب آرامش کرد😂😂😂گفت بعید میدونم روانشناس بالینی باش ...

کاش طلب آرامشو برمی‌گروندی به خودش با یه جعبه شیرینی با خودش اول آشتی میکرد😔🤣