الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زلزله تهران چند ریشتر بود ؟؟؟والله این موضوع زلزله مشکوک هست من تازه به دخترم گفتم مامان زلزله اومد تو فقط جلوی من بدو به شوهرم گفتم یه چادر و تشک و پتوی مسافرتی بگذارد داخل ماشین دخترم 5سالش هست بمیرم موقع خواب ترسید میگفت از زلزله میترسم آوردمش پیش خودم
خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم و خودخوری نکنم💪💪💪💪
من اصلن نمی ترسم شاید باور نکنید یه مرگ هست و اگه باورش کنیم نمیترسیم فقط عمر بعد بچه آم نمیخوام این بزرگترین ترسم هست و اما ذهنم درگیر نمیکنم به چیزهای خوب فکر میکنم
خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم و خودخوری نکنم💪💪💪💪
بخیر گذشت دیگه پس لرزه هاش هست نترسید خدایا به مردم سرگشته ایران آرامش بده خدایا ابرهای تو را اون ور قاره ما گرفتند و اینجا را جهنم کردند خودت کمک کن خدایا بارون و برف خودت بیار سمت ما آمین
برای زلزله همیشه باید آماده باشید. توی خونه هایی که از نظر مهندسی ایمن ساخته شدند سکونت کنید. وسایل خونه رو طوری بچینید که فضای امنی برای گناه گرفتن باشه و خدای نکرده چیزی نخوره توی سرتون. این لوسترهای سنگین، گلدون ها، دکوری های بی فایده توی زلزله خیلی خطرناکن. حتما حتما توجه کنید که موقع خواب زیر تابلو یا آینه یا وسیله ای که بیفته رو سرتون نخوابید. خیلی ها دوست دارن بالای تختشون یه تابلوی رمانتیک باشه ولی عزیزای دلم اینجا کشور زلزله خیزیه و این کار عقلانی نیست. بخ بچه ها و بقیه افراد خانواده یاد بدید در مواقع بحران و زلزله چطوری پناه بگیرن و چی کار کنن. هر کس به جای گریه به فکر نجات دادن جون خودش باشه. همیشه یه ساک آماده داشته باشید که اقلام ضروری مثل پتو، لباس گرم، کمی پول نقد، خشکبار و آب و داروهای ضروری توش باشه و هر دم این ساک رو به روزرسانی کنید. نقاط امن شهرتون رو بشناسید و در مواقعی مثل چهارشنبه که خواستید از خونه خارج بشید برید همونجاها. شهرداری تهران لیتی از نقاط امن رو منتشر کرده که شامل سوله ها هم میشه.